Spelen en midgetgolf bij De 7 Dwergen  

Odiliadijk 6, 5435 XA Sint Agatha

  Je hoeft niet per se pannenkoeken te eten bij De 7 Dwergen in Sint Agatha (Cuijk). Je kunt ook komen spelen in het Speelkasteel en het Dwergenhuis of een potje midgetgolfen. 

  Speelkasteel

  Buiten vind je het Speelkasteel. Dit is een grote speeltuin voor kinderen t/m 12 jaar met o.a. een ballenbak, touwbrug, springkussen, trampoline, glijbaan, schommel en nog veel meer! 

  Het Dwergenhuis

  Liever binnen spelen? In het restaurant kunnen kids t/m 12 jaar spelen in het Dwergenhuis. Dit is een binnenspeelhuis met o.a.: een ballenbak, klautertoren, boksballen en een klimnet.

  Midgetgolf

  De 7 Dwergen heeft ook een 18 holes midgetgolfbaan. Voor kleine kinderen zijn er speciale kleine golfsticks, zodat ook zij met papa, mama, opa, oma, etc. gezellig mee kunnen doen met een potje midgetgolf. 

  Terras

  Er zijn meerdere terrassen rondom het restaurant. Vanaf het terras bij het Speelkasteel heb je als ouder goed zicht op je spelende kinderen. Het is niet verplicht om op het terras een pannenkoek te eten. Je kunt ook gewoon langskomen voor een kopje koffie of een andere consumptie. 

  Reserveren

  Om een potje midgetgolf te spelen kun je vooraf bellen naar De 7 Dwergen op 0485 - 350228. Je kunt dit nummer ook bellen als je een tafeltje wilt reserveren om pannenkoeken te eten. Je kunt ook online reserveren: 

  >> Online reserveren bij De 7 Dwergen << 

  (Online reserveren is niet mogelijk voor reserveringen voor dezelfde dag.) 

  Wandelen en fietsen met de kinderen

  De omgeving van Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen is prachtig om te wandelen of te fietsen. De 7 Dwergen is een ideaal startpunt of rust er onderweg even uit en nuttig een hapje of een drankje. 

  Meer over Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen

  Meer weten over het pannenkoekenrestaurant? Check dan de pagina over Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen in onze rubriek Eten & Drinken

  Adres

  • Adres: Odiliadijk 6
  • Stad:  Sint Agatha
  • Land:  NL
  • Postcode:  5435 XA