Avonturenbos Groesbeek is bedacht door kinderen, voor kinderen! Je vindt er allerlei spannende plekken: een touwbrug tussen de bomen, een boomhut en nog veel meer. Lekker kliederen met water kan bij de pomp op de waterspeelplaats. En natuurlijk genoeg plek om je eigen hut te bouwen. Even bijkomen? Vertel elkaar dan eens verhaaltjes in de van boomstammen gemaakte verhalenhoek! Ontdek hoe je in en met de natuur kunt spelen, klimmen, klauteren en leren bij Avonturenbos Stekkenberg in Groesbeek!

Avonturenbos Stekkenberg in Groesbeek

In dit bos vind je geen fancy speeltoestellen, maar speel je in en met natuurlijke materialen. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van tegenstellingen die van nature al in het bos aanwezig zijn, zoals nat-droog, hoog-laag, zon-schaduw en open-dicht.

Toegang 

Het Avonturenbos Stekkenberg is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Voor de leeftijdsgroepen van 3 t/m 6 en 7 t/m 12 zijn er afzonderlijke gedeeltes ingericht. 

Activiteiten

De mogelijkheden zijn eindeloos, zo is de boswachter regelmatig aanwezig en kun je verschillende spellen spelen. Op de website van Avonturenbos Stekkenberg vind je alle informatie. 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen