Zoetendaal 10 , 5446 PC Wanroij

De Wanroijse Bergen is een heerlijk binnen en buiten speelparadijs waar kinderen zich prima zullen vermaken! Voor een spectaculair dagje uit of een heerlijke vakantie voor jong en oud is er dan ook van alles te beleven op Vakantiepark de Bergen in Wanroij! 

Binnen en buiten spelen 

Bij de Bergen staan natuur en spelen centraal. Bij de Bergen kunnen kinderen heerlijk ravotten en hebben ze keuze uit heel veel buiten- en binnenpret. Zo kunnen ze een reis om de wereld maken in de binnenspeeltuin of de vele attracties ontdekken in de buitenspeeltuin! 

Zwemmen in het Strandbad

Voor een spetterend dagje uit kun je terecht in het Strandbad van de Bergen! Iedereen kan hier heerlijk en veilig zwemmen, want dankzij de drijflijn zie je precies waar het dieper wordt dan 1 meter (en het wordt nergens dieper dan 2 meter). Of je nu wilt dobberen op een luchtbed, lekker wilt spetteren om af te koelen, grachten wilt graven, torens wilt bouwen, je voeten wilt begraven in het zand, of heerlijk loom een boekje wilt lezen in de zon..... het kan allemaal bij het Strandbad van de Bergen! 

Activiteiten voor het hele gezin

Naast het Strandbad en de speeltuinen zijn er vele sportieve activiteiten, zoals de skelterbaan, pony rijden, minigolf, paintball, meerdere springkussens en nog veel meer! Genoeg om je met het hele gezin een complete dag te vermaken!

Eten & Drinken bij de Bergen

Van al dat avontuur krijgen zelfs de meest geharde avonturiers honger. Ga ontspannen aan tafel in restaurant Festina, of scoor een frietje met snack bij snackbar de Peperbek of een ander snackpunt op het park om zo snel mogelijk weer op avontuur te kunnen. Ook natuurlijk een lekkere afsluiting van een gezellige familiedag!

Op vakantie of een dagje weg met het hele gezin!

Of je nu wilt kamperen op de camping of een mooi vakantiehuisje wilt huren, de Bergen biedt je altijd een geweldige vakantie! Mogelijkheden te over, voor jong en oud, voor rustzoekers en gezelligheidsdieren, bij zomerse zonnestralen en ook bij minder mooi weer. Voeg hier de Brabantse gastvrijheid aan toe en je begrijpt waarom vakantiepark de Bergen bergen vakantieplezier belooft! Klik hier voor meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief! 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor