Welkom bij Go-Kids regio Alkmaar

Alle leuke uitjes, gezinsvriendelijke evenementen, kindvriendelijke restaurants en geweldige kinderfeestjes in de regio op één plek, hoe handig is dat?
Er is van alles waar je naartoe kunt in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Egmond en Heiloo - alleen moet je dat allemaal maar net weten.

Gelukkig is er Go-Kids!

Go-Kids promoot de regionale organisaties, ondernemers & initiatieven richting (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zo laten we zien welke adresjes helemaal kidsproof en/of parentproof zijn. En als (groot)ouder word je geïnformeerd (via website, social media, blog en nieuwsbrieven) over het leuke kinderaanbod in jouw regio: alle kindvriendelijke uitjes en activiteiten op een rijtje! Daarnaast kan Go-Kids je helpen om je kind op een leuke manier sport en cultuur te laten ervaren door middel van het aanbod bij sport- en crea clubs. Helemaal uniek van Go-Kids!

Go-Kids regio Alkmaar is in april 2018 ontstaan na het opsplitsen van Go-Kids Noord-Holland Noord in drie aparte regio's. Die drie regio's zijn:

Wie?

Ik ben Natasja Remmé en sinds juli 2018 ben ik de regiomanager van Go-Kids regio Alkmaar. Gelukkig word ik hierbij optimaal ondersteund en begeleid door Anneke Ranzato, die al vele jaren met veel plezier regiomanager is van Go-Kids Zaanland en Amsterdam.

Ik woon in Heerhugowaard met mijn man en onze drie dochters. Wij zijn een samengesteld gezin, ik heb een dochter uit een eerdere relatie en mijn man ook. Ik ben zelf opgegroeid in Heiloo en heb ook nog een aantal jaar in Alkmaar gewoond, ik ken de regio dus behoorlijk goed, maar heb ook al gemerkt dat ik nog niet alles ken!

Waar?

Go-Kids regio Alkmaar kun je natuurlijk ook volgen op social media, waaronder Facebook Go-Kids regio Alkmaar en Instagram Go-Kids regio Alkmaar. Daarnaast verschijnt er regelmatig een digitale nieuwsbrief met tips, wil je die niet missen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Alkmaar

Heb je een tip? Organiseer je een evenement wat je graag wilt promoten? Ben je eigenaar van een bedrijf dat past bij Go-Kids? Laat het me weten! nh-west@go-kids.nl

Met (kind)vriendelijke groetjes,

Natasja Remmé