Welkom op Go-Kids Twente. Het online platform voor uitjes met kinderen in Twente. Als regiomanager van Go-Kids Twente ben ik altijd op zoek naar leuke uitjes om met je kids te beleven. Van een indoor speeltuin tot een museum, en van een creatieve workshop tot een boswandeling. Maar ook voor een gaaf kinderfeestje of een plek waar je gezellig kunt eten met je gezin, kun je op www.go-kids.nl/twente terecht. 

Met onze kinderen ga ik graag op pad in Twente. Onze belevenissen deel ik via Instagram en Facebook en schrijf ik regelmatig op in een blog. Want schrijven doe ik graag! En dan vooral vanuit de kind beleving. Want de belevingswereld van een kind is fantasierijk, speels en onbevangen. Heerlijk om mee te mogen beleven en over te kunnen schrijven! 

Zelf ben ik graag buiten en ik neem dan ook regelmatig de kids mee op een uitje in de natuur. Want Twente heeft zoveel mooie natuur te bieden. Ook met kinderen! Bijvoorbeeld een wandelroute voor kinderen, een speurtocht of een speelbos. 

Sinds kort is ook Eveline van den Berg besmet het het Go-Kids virus. Als ambassadrice speurt ook zij naar de hotspots in Twente. Want op stap gaan met kinderen in Twente is ook iets wat Eveline graag doet. Grote kans dat je haar ook een keer tegen komt! 

Neem snel een kijkje op Go-Kids Twente en ontdek wat ons mooie Twente aan kindvriendelijk aanbod te bieden heeft! 

Veel plezier!

Groeten Noortje van der Kolk 

Log In