Welkom bij Go-Kids regio Haarlem!

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit? Ook als het regent? Dan ben je bij Go-Kids regio Haarlem aan het juiste adres. Hier vind je de leukste kinderactiviteiten in niet alleen Haarlem, maar ook Heemstede, Bennebroek, Zandvoort, Bloemendaal, Santpoort, Driehuis, Overveen, Aerdenhout, Hoofddorp, Nieuw-vennep, Spaarndam, Cruquius, Halfweg, IJmuiden, Bentveld, Vijfhuizen en Velsen. Sinds kort is ook Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk aan onze regio tegevoegd.

Er is zo veel te doen en te beleven in de regio Haarlem; van museumbezoek, kindvriendelijke restaurants tot aan de kinderboerderij; en uiteraard met originele kinderfeestjes helpen wij je ook heel graag!

Mijn naam is Wendy Twisk. Ik ben opgegroeid in Haarlem, en woon er nog steeds, met mijn twee kinderen. Wij trekken er graag op uit en komen zo op heel veel leuke plekjes rondom Haarlem, die ik graag met jullie willen delen!

Via Go-Kids vind je heel makkelijk en snel de juiste informatie voor een leuk en bijzonder uitstapje. Kijk ook eens in de agenda wat voor speciale activiteiten er allemaal gepland worden in de regio!

Ben je bij een kindvriendelijk uitstapje geweest? Deel je reactie op Go-Kids, zodat anderen erop geattendeerd worden en vertel hoe spannend, verrassend en leuk dit uitje was.

En, natuurlijk, tips zijn meer dan welkom!

Graag tot ziens op Go-Kids.nl

Met (kind)vriendelijke groeten,

Wendy

haarlem@go-kids.nl

Tel: 06 51 678 340

Log In