Welkom bij Go-Kids Regio Utrecht & Amersfoort

Op zoek naar een compleet overzicht met erop uit tips, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants, of adresjes waar je met vragen terecht kan over opvoeden- en opgroeien? Dan ben je op de website van Go-Kids op het juiste adres! Vanaf vandaag hoef je niet meer zelf urenlang achter je laptop op zoek te gaan naar dat gezellige kindvriendelijke uitstapje, of naar die te leuke winkel voor kinderkleding in de regio Utrecht & Amersfoort, maar heb ik met heel veel plezier het werk al voor jou gedaan. Je hoeft dus alleen nog maar rond te neuzen op de vrolijke website van Go-Kids en een leuke activiteit te kiezen!

Wie zit er achter de pagina van Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort?

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jacomijn en samen met mijn man, dochter en zoon ben ik woonachtig in de regio Utrecht & Amersfoort.

Ik vind het heerlijk om er samen met mijn gezin op uit te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. Van lekker rondstruinen door onbekende dorpjes rondom Utrecht en Amersfoort, tot het ontdekken van de gezelligste, kindvriendelijke café's en leukste museums en speelparadijzen. Ik ben er gek op!

Daarnaast zoeken wij ook graag de rust op en kennen wij als geen ander de Utrechtse Heuvelrug op ons duimpje. En toch blijven wij ons keer op keer weer verwonderen over de verschillende landschappen en plekjes die dit gebied te bieden heeft.

Met veel plezier zal ik de nieuwste plekjes, leukste uitstapjes en kinderfeestjes, met jullie delen.

Houd de Go-Kids agenda goed in de gaten, want deze is goed gevuld met vele leuke (eenmalige of speciale) evenementen en activiteiten in de regio.

Wil je er zeker van zijn dat je niks mist?

Wil jij geen tips en uitjes missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort is ook te volgen op Facebook Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort en op Instagram Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort.

Contact

Heb jij nou iets ontdekt wat absoluut niet mag ontbreken op de site? Of ben je zelf eigenaar van een kindvriendelijk bedrijf? Of organiseer je een kindvriendelijk evenement en wil je dat graag delen? Laat het dan weten! Stuur een mailtje naar utrecht@go-kids.nl

Graag tot ziens op Go-Kids!

 

Jacomijn van Straaten-Lucas

Log In