Klik hier voor alle coole erop uit tips zomervakantie

10% of 15% korting

Ben jij toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Speciaal voor jullie als Go Kids volgers hebben we niet één maar twee mooie deals met het GuestHouse Hotel afgesproken! Een super hotel op 5 min lopen van de Efteling!
Reserveer direct!
 

Vakantie zwempret!

Voor spetterend plezier kun je zes weken lang terecht bij Sportcentrum De Waterkanten. Niet alleen zijn er speciale zomerzwemlessen en kun je bijna iedere dag vrij zwemmen maar je kunt ook aan je conditie blijven werken.
Tijdens de zomervakantie ligt er op doordeweekse dagen ook de stormbaan in het water.
Kom ook springen en spelen ►
 

Trampoline springen bij JumpSkillz!

Bij JumpSkillz kun je jouw vette tricks en jump skillz oefenen en laten zien. Maar dat is niet het enige! Ook kun je bij JumpSkillz gebruik maken van extra’s zoals grote trampolines, Dodgeball-arena’s, Dunkzones, Foampits en een basketball court.
Kids klaar... jumpen maar ►
 

Zonnige buitentips van de boswachter

De zomervakantie is hét moment om lekker naar buiten te gaan. Natuurlijk hebben de boswachters van Staatsbosbeheer weer een aantal leuke buitentips voor je. Ga eens mee op vaarexcursie, of neem een duik in één van onze speelvijvers. Ook in en rond onze buitencentra is van alles te beleven.
 
Hup, lekker naar buiten ►
 
 

Avonturenbaan in De Heerenduinen

Waterratten opgelet! In de zomervakantie is het extra leuk in zwembad De Heerenduinen. In het zwembad ligt een grote hindernisbaan. Kun jij hier overheen lopen zonder in het water te vallen? Of ga jij liever van de glijbaan?

Zowel kleine als grotere kinderen kunnen zich hier prima vermaken!
Buiten zwemmen kan ook ►
 

Workshop babymassage

Een goede manier om je baby volledig te laten ontspannen is babymassage. Lief en Puur geeft in de zomervakantie workshops van 1,5 uur, waar je leert je baby te masseren. Dit geeft een positieve invloed op de lichaamsgroei, ontwikkeling van de hersenen, de slaap, het immuunsysteem, de ademhaling en de spijsvertering.
Een ontspannen baby! ►
 

Informatieboerderij Zorgvrij

Midden in recreatiegebied Spaarnwoude bij Velsen-Zuid ligt informatieboerderij Zorgvrij. Hier kun je koeien aaien, melk tappen, kaas maken en ravotten in de speeltuin of een krantje lezen in het pannenkoekenrestaurant! Ze organiseren in de vakantie ontzettend leuke activiteiten! Van Vlinderknutsels, kabouter- en elfentochten tot aan poppenkastvoorstellingen!
Bekijk hier de agenda! ►
 

Kids/teensweken

De kidsweken bij SnowPlanet staan zoals altijd helemaal in het teken van sport, spel, lol en plezier voor kinderen. Je kunt alleen komen, met je broertje of zusje, of met vriendjes. Je bouwt gemakkelijk een band op met alle leeftijdsgenootjes en de leraren. Elke dag zijn jullie ruim drie uur op de piste om te skiën of snowboarden. Er zijn ook elke dag leuke en sportieve (buiten)activiteiten.
Lekker skiën of snowboarden ►
 

Mini jump bij Street Jump Haarlem 

Yeaah, de zomervakantie staat voor de deur! Dus lekker jumpen bij Street Jump Haarlem! Mini jump is voor de allerkleinste trampoline-springertjes van 2 t/m 6 jaar.

Tijdens de zomervakantie geldt 2 = 3 uur Jumpen! Reserveer 2 uur vrij jumpen en krijg het 3e uur GRATIS + een beker limonade!
Jump jump jump ►
 

Creatieve workshops Met Liefde en aandacht

In de zomervakantie zijn er bij Met Liefde en aandacht in Beverwijk leuke creatieve play-en workshops.
Je eigen zorgenboom maken of maak een regenboog in een potje. De tieners kunnen aan de slag met stempels, textielverf en -stiften.
Net als altijd zijn ouders/verzorgers van harte welkom om mee te doen (maar natuurlijk kun je ook even lekker winkelen op de Breestraat).
Ben jij creatief? ►
 

Even ontspannen bij Tuincentrum Oosteinde

Heerlijk even genieten op het koffieterras van een drankje en een lekker hapje eten bij Tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen of Hillegom, terwijl de kids hun gang kunnen gaan bij de kinderboerderij met speelweide.
 
Kom je ook? ►
 

Stuif Stuif

De Stuif-Stuif is Haarlems grootste en meest veelzijdige kinder-vakantie-evenement voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de laatste weken van de zomervakantie.
Een basiskaartje kost € 3,-. Daarvoor krijg je toegang tot de Stuif-Stuif, kun je de hele dag sporten, spelen en knutselen. Bovendien krijg je een glas limonade en ook het broodje bakken kun je met dit kaartje doen. Ouders / begeleiders krijgen met dit kaartje bij de kantine een kop koffie of thee.
Kom je ook? ►

Zomergames

Tijdens de ZomerGames van Brosports kunnen kinderen zich optimaal uitleven tijdens een gevarieerd en uitdagend spellenprogramma. Denk hierbij aan stoere speurtochten, ravotten op luchtkussens, klimmen, pijl en boogschieten, ballenparades, strategische teamstrijd, 6-kampen en nog heel veel meer leuks…
 
Joepie! Lekker sporten ►
 

Sprookjesavonden op Natuur Speeleiland

Tijdens de zomervakantie gaat het Natuurspeeleiland Haarlem wat extra's doen. Om de fantasie van de kinderen nog meer te prikkelen organiseren zij ditmaal DRIE keer een 'Buitengewone sprookjesavond'!

Super spannend! Ga je mee?
Ga mee op avontuur ►
 

Heerlijk het water op Summer Surfcamp 8+

Bij First Wave Surfschool krijg je van gediplomeerde instructeurs 5 dagen lang surfles. De lessen worden afgewisseld met allerlei andere te gekke strandactiviteiten. De laatste dag van het 5-daagse surfcamp is speciaal: ouders proberen het surfen of suppen samen uit met hun kinderen.
Heerlijk het water op! ►
 
 

Toffe Lego vakantiekampen 7+

Young Engineers zomerkampen draaien om de wereld van wetenschap en bouwkunde. Naast het bouwen van dieren, auto’s, pretpark attracties en andere geweldige modellen met LEGO® stenen, ga je ook spelletjes doen, buiten spelen, informatieve filmpjes bekijken en vooral veel plezier maken. 
Lego vakantiedagen ►
 

Ouder kind workshop bij Made by Melissa

De zomer komt er weer aan en wat is er nu leuker om naar het strand te gaan met jouw zelf gemaakte strandtas in ibiza style! Made by Melissa heeft allerlei materialen, kralen en verf om de tas te maken. Hou je van felle kleuren of pastel tinten?

Zij heeft voor ieder wat wils.
Zo leuk! Kom je ook? ►
 

Leuke activiteiten bij Smaeckkamer

Ontdek de heerlijke natuurspeeltuin van Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer. De kids kunnen niet alleen binnen spelen in de kinderkamer, maar ook buiten! Daar is een heerlijke natuurspeeltuin waar ze fijn kunnen spelen met water, lekker schommelen of glijden van de glijbaan... klimmen op het stoere fort of spelen in het zand...

 
Kom gezellig spelen! ►
 

Zwembad Groenendaal

Tijdens de zomervakantie gezellig met de hele familie zwemmen? Dat kan in het wedstrijdbad van zwembad Groenendaal. Speciaal voor ouders met kinderen tot 12 jaar, lekker veilig zwemmen zonder oudere jeugd. 
Ook is er voor de jeugd tot en met 15 jaar is er iedere vrijdag discozwemmen.
En voor de allerkleinsten is er Jip's Baby- en Peuterzwemmen.
 
Bekijk hier de hele agenda ►
 

Coole creatieve- en techniekworkshops

In de zomervakantie kunnen kinderen bij Talentcentrum Volta terecht voor allerlei coole creatieve- en techniekworkshops. Voor ieder kind wel wat! Je bouwt tijdens de workshop in één dag iets cools om mee naar huis te nemen. De workshops zijn allemaal van 10.00 tot 17.00 uur inclusief lunch en drinken tussendoor.  
Check hier alle workshops►
 

Coole activiteiten bij Paintball Hillegom

In de zomervakantie hoef je je niet te vervelen... Kom gezellig paintballen, lasergamen of karten! Paintball Hillegom is weer helemaal vernieuwd!

Ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes en na afloop drink je een heerlijk verkoelt drankje. 

Ook super gaaf als kinderfeestje...
En raak! ►
 

Open tekenatelier bij MikaKunst

Mikakunst biedt voor kinderen een tekencursus aan op de woensdag- en vrijdagmiddagen. Ook tijdens de zomervakantie. Het atelier is bedoeld voor kinderen die het leuk vinden om te tekenen en te schilderen, of die er kennis mee willen maken.
Agenda Open Tekenatelier►
 

Beweegkamp bij Scopo Atletico

In de zomervakantie organiseert Scopo Atletico driedaagse beweegkampen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Tijdens deze kampen maken kinderen kennis met verschillende bekende en minder bekende sporten. Tussen de trainingen door houden ze genoeg ruimte over voor vrij spelen, waarbij kinderen zelf regels mogen bepalen, elkaar helpen en hun creativiteit inzetten. Deze leuke kampen vinden plaats in de zomervakantie in Haarlem en Alkmaar.
Lekker bewegen! ►
 

Muziekfestival Klaterklanken

Op zaterdag 20 juli is er om 12:00 uur een superleuke GRATIS toegankellijke 4+ jeugdvoorstelling over Mozart op het grasveld voor het grote huis op landgoed Elswout.
Ook de familie concertwandelingen zijn aan te raden voor kids vanaf 5 jaar! Met een rondleiding van acteur Tom Meijer en de boswachter.
Bekijk het volledige programma! ►