Hoofdweg 1041, 2152 LJ Nieuw-Vennep

Hutten bouwen, wie vindt dat niet prachtig. Maar hoe bouw je nu een hut die stevig en stabiel is?  In Palènpa Park in Nieuw-Vennep kun je fantastische hutten bouwen. Je krijgt je eigen bouwkavel met voldoende ruimte om je heen. Daar vind je de spullen om drie hutten en een toren te bouwen. Op iedere plek staat bovendien een partytent en picknicktafel. Vier hier je verjaardagsfeestje of beleef een bijzonder dagje uit met je gezin! Ook voor schoolreisjes, klassenuitjes en BSO-uitstapjes biedt Palènpa Park gegarandeerd buitenspeelplezier.

Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep

Op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep kun je naar hartelust hutten bouwen. Deze huttenbouwplaats is voor kinderen vanaf 4 jaar en kun je, heerlijk buiten, een prachtige hut bouwen op jouw eigen kavel. Wist je dat je hier ook je feestje kan vieren? 

Palènpa Park

Hoe gaaf is dat! Je hut bouwen op een eigen kavel! Dat kan nu in het Palènpa Park, waar je voldoende ruimte om je heen hebt om met je vriendjes of vriendinnetjes een mooie hut te bouwen. Je vindt daar spullen om wel drie hutten en een hoge toren te bouwen. Even toe aan een pauze? Op jouw eigen kavel staat ook een partytent met een picknicktafel waar je rustig je zelf meegebrachte eten en drinken kan opeten. Kom dus gezellig met het hele gezin, familie, papa en mama een hut bouwen in Nieuw-Vennep! Zo wordt het een onvergetelijk feest met dit familieuitje.

Hutten bouwen zonder te timmeren en zagen!

Dat is veilig! Zelfs voor de allerkleinste kinderen is hutten bouwen een feest! Je verbindt de panelen en palen met elkaar met bouten en moeren. Dus geen gevaarlijke situaties, hoe fijn is dat! Natuurlijk heb je wel begeleiding nodig en die krijg je van je ouders/begeleiders. Die bouwen dus gewoon gezellig mee!

Houten hutten bouw spelregels

Samen met je broers, zussen of andere familieleden kun je dus lekker huttenbouwen, maar wel binnen de regels die passen binnen de RIVM richtlijnen.

 1. Bouw op je eigen kavel
 2. Gebruik alleen de materialen op jouw bouwkavel
 3. De kinderen bouwen onder toezicht van de volwassenen
 4. Je bouwt zelf op en je bouwt zelf weer af
 5. Eigen eten en drinken is toegestaan. Neem zelf wel je afval mee naar huis
 6. Je bent vrij om het landgoed verder te verkennen, maar hou je wel aan de regels
 7. Gebruik je gezonde verstand
 8. Blijf thuis bij koorts, verkoudheid, benauwdheid en hoesten van jezelf of iemand in jouw gezin/groep
 9. Houd afstand.
 10. Nies en hoest in je elleboog
 11. Volg de regels voor het gebruik van het sanitair, zoals aangegeven op het landgoed.

Wat je nog meer moeten weten van Palenpa

Voor 4 tot en met 14 jaar. Bouwen onder begeleiding van volwassen begeleiders. Per bouwkavel bouw je met maximaal 10 kinderen plus begeleiders. Met grotere groepen kun je meerdere bouwkavels huren.

 • Je boekt per dagdeel
  • Ochtend: 10.30 - 14.00
  • Middag: 14.30 - 18.00
 • Vooraf reserveren via monica@palenpa.nl of 06-24799549.
 • Je kunt ter plekke per pin betalen.
 • Locatie: Landgoed Kleine Vennep, Hoofdweg 1041, 2152 LJ in Nieuw-Vennep. Je kunt gratis parkeren onder de Calatravabrug of als het daar vol is op het veld naast de boerderij.

 

 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Eigen eten toegestaan
 • Outdoor