Hoofdweg 1041, 2152 LJ Nieuw-Vennep

Hutten bouwen, wie vindt dat niet prachtig. Maar hoe bouw je nu een hut die stevig en stabiel is?  In Palènpa Park in Nieuw-Vennep kun je fantastische hutten bouwen. Je krijgt je eigen bouwkavel met voldoende ruimte om je heen. Daar vind je de spullen om drie hutten en een toren te bouwen. Op iedere plek staat bovendien een partytent en picknicktafel. Vier hier je verjaardagsfeestje of beleef een bijzonder dagje uit met je gezin! Ook voor schoolreisjes, klassenuitjes en BSO-uitstapjes biedt Palènpa Park gegarandeerd buitenspeelplezier.

Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep

Op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep kun je naar hartelust hutten bouwen. Deze huttenbouwplaats is voor kinderen vanaf 4 jaar en kun je, heerlijk buiten, een prachtige hut bouwen op jouw eigen kavel. Wist je dat je hier ook je feestje kan vieren? 

Palènpa Park

Hoe gaaf is dat! Je hut bouwen op een eigen kavel! Dat kan nu in het Palènpa Park, waar je voldoende ruimte om je heen hebt om met je vriendjes of vriendinnetjes een mooie hut te bouwen. Je vindt daar spullen om wel drie hutten en een hoge toren te bouwen. Even toe aan een pauze? Op jouw eigen kavel staat ook een partytent met een picknicktafel waar je rustig je zelf meegebrachte eten en drinken kan opeten. Kom dus gezellig met het hele gezin, familie, papa en mama een hut bouwen in Nieuw-Vennep! Zo wordt het een onvergetelijk feest met dit familieuitje.

Hutten bouwen zonder te timmeren en zagen!

Dat is veilig! Zelfs voor de allerkleinste kinderen is hutten bouwen een feest! Je verbindt de panelen en palen met elkaar met bouten en moeren. Dus geen gevaarlijke situaties, hoe fijn is dat! Natuurlijk heb je wel begeleiding nodig en die krijg je van je ouders/begeleiders. Die bouwen dus gewoon gezellig mee!

NIEUW! PALÈNPA BATTLE

In de Palènpa Battle bouw je eerst je eigen forten en plaats je stellingen. Daarna ga je met elkaar de strijd aan met Gel Blasters of Archery Tag. Palènpa Battle is mogelijk vanaf 10 jaar.

Je bouwt met alleen (lage) hutten tussen de berkenboompjes op het Landgoed, op ruime afstand van andere huttenbouwers. Je bepaalt zelf hoe je de hutten neerzet zodat er een sterk fort ontstaat. Ook zijn er een aantal stellingen die je kunt gebruiken om achter te schuilen. De stellingen kun je zelf verplaatsen.

Met Gel Blasters schiet je met pistolen gevuld met kleine gelballetjes gevuld met water. Deze spatten uit elkaar als je geraakt worden. Het voelt van dichtbij alsof je een elastiek tegen je huid geschoten krijgt. Op wat meer afstand voel je er minder van. De balletjes laten geen vlekken achter en lossen vanzelf op. Alle spelers dragen een masker als bescherming.

Met Archery Tag schiet je met pijl en boog. De pijlen hebben een zachte, rubberen ‘punt’. Je voelt natuurlijk wel dat je geraakt wordt. Alle spelers dragen een masker als bescherming.

De Battle duurt een half uur. Het is mogelijk om 1x een extra half uur te boeken.

Na de Battle bouw je de hutten weer af zodat de volgende groep ook zelf kan bouwen.

Je boekt per 3 ½ uur. Voorbeeld tijdschema;

 • Bouwen 1 ½ uur
 • Battle ½ uur
 • Pauze ½ uur
 • Extra Battle ½ uur
 • Afbouwen ½ uur

 

Spelregels hutten bouwen

In Palènpa Park heb je je eigen bouwkavel met picknicktafel en partytent. Hier ligt een bouwpakket waarmee je aan de slag gaat. Je verbindt de palen en panelen met bouten en moeren. Dus zonder te zagen en timmeren. Zo bouw je hutten en torens. Daartussen leg je bruggen. En er zijn ladders. Na het bouwen en spelen, bouw je ook weer af. 

 1. Hutten bouwen is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Zij bouwen onder begeleiding van de volwassenen/begeleiders. Vooraf kan de online instructievideo worden bekeken (voorpret!).
 2. Je kunt het hutten bouwen ook combineren met een echte 'Battle' met Archery Tag of Gel Blasters van een half uur. Dit is voor kinderen vanaf 10 jaar. In de Battle bouw je alleen met hutten (geen torens). Ook kun je stellingen neerzetten waarachter je je kunt verschuilen. Eventueel kun je een half uur extra boeken. De Battle is voor maximaal 10 kinderen per boeking.
 3. Per bouwkavel bouw je met maximaal 10 kinderen plus de begeleiders. Met grotere groepen kun je meerdere bouwkavels huren.
 4. Je boekt per 3 ½ uur. Opbouwen duurt ongeveer 1 ½ uur, afbouwen een ½ uur. Als je voor de Battle kiest, begint die na 1 ½ uur. 
 5. Je betaalt per bouwkavel plus een prijs per kind, afhankelijk van de gekozen activiteit. De prijzen kun je hier vinden.
 6. Je kunt ter plekke met pin betalen. We rekenen af op basis van de werkelijke aantallen. 
 7. Je mag zelf eten en drinken meenemen, maar je kunt ook wat bij ons bestellen. Ook kun je zelf een vlag maken.
 8. Bij slecht weer kun je je reservering kosteloos verplaatsen.

Reserveer nu ►

Wat je nog meer moeten weten

Voor 4 tot en met 14 jaar. Bouwen onder begeleiding van volwassen begeleiders. Per bouwkavel bouw je met maximaal 10 kinderen plus begeleiders. Met grotere groepen kun je meerdere bouwkavels huren.

Landgoed Kleine Vennep, Hoofdweg 1041, 2152 LJ Nieuw-Vennep. Let op: het adres is aan de westzijde van het water. Je bent bestemmingsverkeer en mag daar dus in rijden. Let op de borden. 

 

 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Eigen eten toegestaan
 • Outdoor