De Stuif-Stuif is Haarlems grootste en meest veelzijdige kinderfestijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de laatste weken van de zomervakantie.

De Stuif-Stuif is Haarlems grootste en meest veelzijdige kinder-vakantie-evenement voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de laatste weken van de zomervakantie.

  • Op werkdagen van 10.00 – 16.00 uur
  • Van maandag 12 t/m vrijdag 23 augustus 2019, dit zijn de laatste twee weken van de zomervakantie.
  • Wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem
  • Telefoon: 0235436000
  • E-mail: werkgroep@stuifstuif.nl
  • Toegangskaarten

Een basiskaartje kost € 3,-. Daarvoor krijg je toegang tot de Stuif-Stuif, kun je de hele dag sporten, spelen en knutselen. Bovendien krijg je een glas limonade en ook het broodje bakken kun je met dit kaartje al doen. Ouders / begeleiders krijgen met dit kaartje bij de kantine een kop koffie of thee.

Bij sommige activiteiten hebben we een beperkt aantal plaatsen, of leuke extraatjes beschikbaar. Hiervoor heb je en funmunt nodig. Funmunten zijn per vijf verkrijgbaar voor € 5,-. Deze zijn eventueel te verdelen over meerdere kinderen, of meerdere dagen.

Enkele voorbeelden met de Funmunt: een glas om te graferen (in plaats van een plaatje), of een tegel in plaats van (kartonnen) bordje om te schilderen. Funmunten zijn ook nodig voor deelname aan de Bingo, of extra kook-activiteiten.

Een Strippenkaart voor 5 keer een basiskaartje kost € 12,-. Wil je daar funmunten bij, dan moet je die wel allemaal betalen…

Bekijk snel de website voor het volledige programma