Je kunt deze blog ook in nieuwsbrief-layout bekijken!

Ben je bijna jarig of jarig geweest in de zomervakantie, dan wil je natuurlijk wel weer je kinderfeestje organiseren, maar kan dat en welk partijtje kun je dan vieren? Welke corona-maatregelen moet je hanteren en welke kinderpartijtje is coronaproof?

Kan kinderfeestje na versoepeling corona-maatregelen weer buiten?

Op Go-Kids staan heel veel buitenfeestjes, beweeg- en sportfeestjes in onze overzichten. Wij proberen te achterhalen welke organisaties weer beginnen met het aanbieden van kinderfeestjes; en als we het weten, dan vermelden wij dit op onze website. Staat het er niet duidelijk bij, neem dan eventjes contact op met de organisatie zelf. Kun je meteen je feestje boeken, wel zo handig! Lees hier verder

Kinderfeestjes in natuur, avontuurlijke kinderpartijtjes en ontdekken

Ben je bijna jarig? En ben je gek op de natuur? Dan is het tijd voor een kinderfeestje in de Natuur! Wat denk je van een kabouterfeest of een kompastocht? Een boswachtersfeest of een geheimzinnig schatkistfeest? Dat zijn allemaal kinderfeestjes die je kunt vinden op Go-Kids. Echte avonturen beleven in de natuur. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Pony's en andere dieren op de manage, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop of in het theater?

Er zijn verschillende partijtjes voor iedere leeftijd of jouw kind nu 5 jaar wordt, 6 jaar of 7 jaar. Er is zoveel leuks te vinden, zelfs voor de oudere kinderen van 10, 11 of 12 jaar! Natuurlijk zijn er niet alleen feestjes voor een klein vriendengroepje, maar ook bij voor een groot kinderfeest, vind je in ons overzicht van Go-Kids verschillende leuke ideeën. Zelf voor een feestje thuis of een cool feestje buiten de deur. Voor elk wat wils!

Bekijk hier de avontuurlijke kinderpartijtjes in de natuur

 

Themafeestjes Thuis, feestkisten en speurtochten

Prinsessenfeestje, indianenfeestje, politiefeestje, kabouterfeestje, techniekfeestje, detectivefeestje … je kan het zo gek niet bedenken: een kinderfeestje met een thema die kun je allemaal vinden op Go-Kids! Erg leuk voor kinderen om mee te gaan in de fantasie, kinderen zijn er dol op! En handig voor jouw als ouder/verzorger als rode draad bij het feestje! Themafeestjes zijn goed om bij je thuis te organiseren. Veelal gezelliger en knusser dan een feestje buitenshuis... Heb je zelf geen tijd, zin of motivatie om een feestje te organiseren, dan zijn er feestjesgevers die het met plezier van je overnemen! Je kunt ze allemaal vinden op Go-Kids!

Bekijk hier de themafeestjes voor in huis of buitens huis ►

 

Creatieve, Knutsel, Technische en Wetenschaps Feestjes

Wetenschap en techniek zijn een feestje en dat kun je zien, horen en voelen met de Technische en Wetenschaps feestjes die wij hebben verzameld op Go-Kids. Ze de jarige in de schijnwerpers en ga met alle experimenterende kinderen aan de slag! Of maak kennis met Techniek. Geen leukere herinnering aan je eigen verjaardagsfeestje is iets wat je zelf gemaakt hebt. Ben je meer van het knutselen? Dan kunnen de kinderen natuurlijk ook creatief aan de slag. Aan het einde van het feestje gaan ze naar huis met hun zelfgemaakte knutselwerk of kunstwerk!

Bekijk hier de creatieve, technische en wetenschap kinderfeestjes ►

 

Feest in een restaurant! Samen koken en proeven?

Op zoek naar een actief kinderfeestje? Dat kan natuurlijk ook in heel veel restaurants! Leuk en ideale plek om relaxed een kinderfeestje te vieren! Geen troep in huis, weinig voorbereiding en zij hebben de ruimte en de mogelijkheden om er een super feest van te maken. Meestal hebben ze keuze uit verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten en kun je samen heerlijke gerechten eten! Natuurlijk kun je er ook je familiefeest, gezinsfeestje vieren of je bruiloft! Lekker toch...

Bekijk hier de welk feest je kan geven in een restaurant

 

Avontuurlijke en stoere kinderfeestjes voor jongens en meisjes!

Kleine meisjes en jongens worden groot. Dus, misschien willen ze dan wel een avontuurlijk feestje met hun vrienden en vriendinnen organiseren. Waarschijnlijk zijn ze het eeuwige speelparadijs of die duik in het overdekte zwembad wel een beetje zat en willen ze een origineel feestje, dan kan ons overzicht op Go-kids je misschien wel helpen. Daar vind je een mooi overzicht van stoere en avontuurlijke kinderfeestjes. Kies uit een van de feestjes uit ons overzicht en je bent verzekerd van een topfeestje!

Bekijk hier de stoere, coole en avontuurlijke kinderfeestjes ►

 

Cuturele kinderfeestjes in Theater, Bioscoop of Museum!

Bij sommigen culturele instellingen worden de kinderen zelf betrokken bij de voorstelling en mogen ze zelf meespelen of zelfs het verhaal helemaal zelf bepalen, wat natuurlijk helemaal leuk is! Wist je dat je ook een kinderfeestje in het museum kunt geven of in de bioscoop en natuurlijk het theater zelf! Bekijk een voorstelling en krijg een rondleiding achter de schermen! Er zijn ook heel veel musea die erg leuk zijn voor kinderen en ze leren er ook wat van! Voor ieder wat wils! We hebben een mooi overzicht voor jullie gemaakt en die kun je vinden in op onze website.

Bekijk hier de kinderpartijtjes in de musea, kinderfilms of kindervoorstellingen ►

Heel veel plezier en zijn er nog leuke kinderfeestjes die niet in het overzicht staan of heb je tips en suggesties, laat het ons weten op haarlem@go-kids.nl en wij vullen het overzicht aan. Zo hebben alle ouders en verzorgers een mooi overzicht en ruime keuze in het aanbod.

Fijne verjaardag!

 

In welke plaatsen worden bovenstaande kinderpartijtjes gegeven?
In welke plaatsen kun je het feestje boeken? In Haarlem, Heemstede, Santpoort, Driehuis, Overveen, IJmuiden, Velsen, Wijk aan Zee, Beverwijk, Bloemendaal, Zandvoort, Spaarndam, Hoofddorp, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Aalsmeer, Uithoorn, Lisse, Hillegom, Heemskerk, maar natuurlijk ook daarbuiten, want zo ver rijden is het allemaal niet natuurlijk.