Alle leuke, coole kinderfeestjes in de omgeving Haarlem, Velsen, Bollenstreek en Haarlemmermeer!

Het mooiste cadeau voor een jarig kind is een geweldig leuk kinderfeestje met zijn of haar vrienden! Kies je voor een sportief kinderfeestje, iets creatiefs, een bakfeestje, een themafeestje of een feestje dat je thuis kunt organiseren? Bekijk ons overzicht van leuke kinderfeestjes! Er zijn verschillende partijtjes voor iedere leeftijd. Er is zoveel leuks te vinden! 

---

De sportiefste indoor kinderpartijtjes in Haarlemmermeer

Zoek je een sportief indoor verjaardagsfeestje in en om Haarlem, Aalsmeer, Spaarnwoude of Nieuw-Vennep? Op Go-Kids regio Haarlem vind je alle leuke binnenfeestjes die lekker actief zijn.

Een onvergetelijk kinderfeetje bij The Little Gym Haarlem

Voor de geweldige verjaardagsfeestjes bij The Little Gym Haarlem geven wij jouw kind en zijn of haar vriendjes exclusief toegang tot onze mooie faciliteit. Het feestje, geleid door onze enthousiaste instructeurs, wordt gevuld met muziek, sport, spel en leuke activiteiten die helemaal zijn afgestemd op jouw zoon of dochter. Wij zetten alles klaar en zorgen voor de schoonmaak achteraf zodat het ook voor jullie een geweldig feestje wordt!

Meer info ►

Een spetterend feestje bij Zwembad De Waterkanten in Lisse

Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in het zwembad De Waterkanten in Lisse! Ga van onze Tulpen Slide glijbaan af of wordt jij de King of Queen van de Jungle stormbaan? Je kunt natuurlijk ook heerlijk vrijzwemmen in het water, het leukste speelgoed dat er is! Tevens kunnen de kinderen zwemmen op de nieuwste hits tijdens het discozwemmen. Dit partijtje is zonder begeleiding (kinderen kunnen vrij zwemmen). Er is uiteraard wel toezicht van de badmeesters in het zwembad.

Meer info >

Vier je sportieve feestje bij Feest44!

Feest44 organiseert de beste kinderfeestjes, voor alle leeftijden! Kies je voor lasergamen, apenkooien, bubbelvoetbal, een zwemfeestje of splashbal?

Meer info >

Jouw feestje bij Indoor Trampoline Park Street Jump Haarlem

Binnenkort jarig of iets anders te vieren? Organiseer je verjaardagsfeestje bij Street Jump Haarlem, wij zorgen voor een onvergetelijk feestje! Kom gezellig een prachtige dag met je vriendjes en vriendinnetjes beleven door je verjaardag feestelijk en Jumpend te vieren bij het grootste en tofste trampoline park van Haarlem en omstreken.

Meer info ►

Freestyle voetbal kinderfeestje bij StreetSkills Haarlem

Ben jij binnenkort jarig of ben jij net jarig geweest en lijkt het jou super leuk om trucjes aan te leren zoals het bekende rondje om de wereld, of de bal in je nek leren leggen? Dit kan onder leiding professionele freestyle voetballers uit de Nederlandse top.

 

Meer info ►

HyperBowling leuk als Kinderpartijtje | Claus Bowling Hoofddorp

Hyperbowling is een compleet nieuwe manier van bowlen. Je speelt op een echte bowlingbaan, en waant je tegelijk in een videogame. Raak de kleurrijke bewegende targets langs de baan om je score te verhogen! De targets veranderen, de niveaus veranderen en met één enkele bal veranderen de winnaars! HyperBowling is razend spannend en wat actiever dan Classic Bowling. Super als kinderpartijtje en te boeken bij Claus Bowling Hoofddorp!

Meer info ►

In de zomer springend je feestje vieren bij Trampolinepark Bloemendaal

Trampolinepark Bloemendaal is dé plek om in de zomer je partijtje te vieren. Kom lekker springen!

Meer info ►

Spannend Kinderfeestje in Black-Light in Haarlem: midget Glowgolf

Ontdek de magische wereld van Glow Mini-Golf Haarlem, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights! Glow in the Dark Golf is een superleuke activiteit voor het hele gezin of neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee op je kinderfeestje!

Meer info ►

Gaaf verjaardagsfeestje bij FunZone Trampolinepark in Aalsmeer

Kom alleen of samen met je vrienden jumpen bij FunZone Trampolinepark in Aalsmeer in één van de grootste indoor trampolineparken van Nederland. Leef je uit in de verschillende area’s en laat je coolste tricks zien!

Meer info ►

Het Coolste feestje in de sneeuw bij SnowWorld Amsterdam in Spaarnwoude

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren in Haarlem of omgeving? Vier met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag in de echte sneeuw bij SnowWorld Amsterdam! Ga je alleen skiën of snowboarden, neem je eerst een heerlijke slagroomtaart of sluit je af met een hapje eten en drinken? Bij SnowWorld Amsterdam beleven kids de tijd van hun leven! 

Meer info ►

Indoor trampoline feestje voor kinderen bij JumpSkillz in Hoofddorp

Voor kinderfeestjes/sportclinics heeft JumpSkillz in Hoofddorp een aparte, te gek ingerichte ruimte beschikbaar met uitzicht over het hele JumpSkillz indoor trampoline-sportpark. De kids kunnen een of twee uur jumpen/sporten in hun indoor trampolinepark waarin allerlei sportieve uitdagingen voor de kinderen zijn verwerkt zoals een high jump, diverse foam pits, big air bags, tumbling-lanes een klim-muur, diverse ninja warrior onderdelen en een superdeluxe obstacle-course. 

Meer info ►

Kinderfeestjes bij FunZone Glow Minigolf Aalsmeer

Op zoek naar een origineel en leuk verjaardagsfeest? Kom dan GlowGolf spelen bij FunZone Glow Minigolf Aalsmeer! Jullie starten met speluitleg en dan worden de groepen ingedeeld. Per baan heeft iedereen een eigen kleur golfbal. Daarna de baan op en het golfen kan beginnen.

Meer info ►

---

Kinderfeestjes creatief, Lego & techniek

Zoek je een creatief kinderfeestje, leuke kinderworkshop voor je partijtje of een stoer graffitifeestje in de omgeving Haarlem, Haarlemmermeer? Hier vind je ze!

Een cool Graffitifun kinderpartijtje of workshop

Een Graffitifun kinderpartijtje is erg uniek en stoer. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je je eigen graffiti schilderij om mee naar huis te nemen. Vooral locatie Amsterdam is een echte aanrader met honderd tot duizend meter aan graffiti kunstwerken. Bij Graffitifun krijg je zoveel privé graffiti artiesten als nodig is.

Meer info ►

Een VR feestje!

Ben je op zoek naar een uniek kinderfeestje dat je kind nooit zal vergeten? Kies dan voor het VRcafe in Haarlem! Daar kun je kiezen uit een ruim aanbod aan virtuele ervaringen, van dansen met laser zwaarden tot VR Racen. Laat je kind genieten van de leukste activiteiten, terwijl jij als ouder ontspannen kunt toekijken.

Vier jouw feestje bij Doejemeeatelier!

In het pittoreske Spaarndam kun je bij het doejemeeatelier je partijtje vieren! Boven op de zolder van het speeltuingebouw van Nieuw Leven bevindt zich een heus kinderknutselatelier, waarbij er nog alle ruimte is voor het proces en het resultaat niet zo belangrijk is. Dit partijtje is perfect voor kinderen die van onderzoeken, maken, prutsen, knutselen (en daarna buiten spelen) houden.

Meer info ►

Leuk Kinderfeestje met LEGO® van e² Young Engineers Haarlem

LEGO en kinderfeestjes zijn een top combinatie en worden volledig verzorgt door Young Engineers Haarlem. Zeker voor kids die helemaal weg zijn van LEGO en zich eindeloos kunnen vermaken met de kleine LEGO blokjes. Wil je het kinderfeestje liever gewoon thuis vieren? Geen probleem! Ook thuis kan een LEGO of LEGO Ninjago kinderfeestje super goed georganiseerd worden.

Meer info ►

Kunstzinnige kinderfeestjes bij Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk organiseert diverse soorten kinderfeestjes waar kinderen met elkaar en hun eigen creativiteit aan de slag gaan tijdens verschillende workshops. Je kunt kiezen voor Breakdance, Theater/Musical, Beeldende vorming of Muziek.

Meer info ►

---

Kinderfeestjes in natuur, avontuurlijke kinderpartijtjes en ontdekken

Is jouw kind avontuurlijk en speels? Kom dan langs voor een BuitenBazen feestje!

Speelt jouw kind het liefst buiten?

Een BuitenBazen verjaardagsfeestje past dan helemaal bij jouw kind! Wat is er leuker dan met vriendjes en vriendinnetjes te struinen door de duinen en je te laten verwonderen door alles wat je onderweg tegenkomt, de wind te leren kennen met een powerkite of hutten te bouwen in het bos.

Meer info ►

Kinderpartijtje buiten bij Natuur is een Feest!

De kinderfeestjes van Natuur is een feest is gegarandeerd een succes! Een leuk en leerzaam kinderpartijtje: heerlijk bezig zijn in de natuur onder begeleiding van een echte Feestjesgever of Partijtjegever. Er zijn verschillende feestprogramma's, zodat je kunt kiezen welke activiteiten het best bij de groep kinderen past.

Meer info ►

Avontuurlijke kinderfeestjes bij restaurant Gestrand | Camping de Lakens

Verscholen tussen de zandduinen en vlakbij het strand van Bloemendaal aan Zee ligt Restaurant Gestrand. Een unieke locatie voor feestjes! Op deze hippe en stoere locatie is veel mogelijk; leuke feestjes en party's, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen!

Meer info ►

Hutten bouwen is een kinderfeest in Palènpa Park

Heerlijk met je vriendjes en vriendinnetjes avontuurlijk hutten bouwen, dat is pas echt feest in Palènpa Park! Daar kun je jouw verjaardag vieren en heerlijk samen een hut buiten bouwen op jouw eigen kavel. Alle materialen liggen voor je klaar. 

Meer info ►

Vier je feestje klimmend bij Klimpark21!

Vanaf 6 vriendjes wordt jouw verjaardagsfeest bij Klimpark21 een groot avontuur! Je kunt gebruik maken van de 1 meter route. Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes komen klimmen en klauteren op wiebelige loopbruggen. Wil je trakteren dan mag je je taart of traktatie lekker meenemen naar het klimpark!

Meer info ►

Feestje vieren bij Boerderij Zorgvrij

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes opdrachten maken uit de roze feestvarkenskar. Op Zorgvrij ben je pas écht jarig. Dit doe-het-zelf feestje begeleid je zelf, maar uitleg en benodigdheden krijg je van Informatieboerderij Zorgvrij. Alle kinderen mogen een overall aantrekken en een boerenzakdoek omknopen. In de roze varkenskar zitten vijftien kaartjes. Hierop staan opdrachten die variëren van geiten borstelen en koeien voeren met een koeienkoek, tot actieve spelletjes in en rond de stallen.

Meer info ►

---

Themafeestjes Thuis, goochelaars feestkisten en speurtochten

Prinsessenfeestje, indianenfeestje, politiefeestje, kabouterfeestje, techniekfeestje, detectivefeestje … je kan het zo gek niet bedenken: kinderfeestjes met een thema kun je allemaal vinden op Go-Kids! Themafeestjes zijn goed om bij je thuis te organiseren. Heb je zelf geen tijd, zin of motivatie om een feestje te organiseren, dan zijn er feestjesgevers die het met plezier van je overnemen!

Partyboxen van Made by Melissa

Huur een Made by Melissa partybox voor een  compleet themafeestje bij jullie thuis!! Heeft jullie kind een favoriete superheld? Of de droom om voor een dag een prinses te zijn? We hebben feestjes in diverse populaire thema’s.  Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen? Met de Made by Melissa partybox organiseer jij het hele feestje zelf zonder dat je alle winkels af hoeft te lopen voor de materialen. 

Meer info ►

Vier een betoverend slaapfeestje met Droomfestijn

Droomfestijn creëert magische herinneringen met thematische tipi tentjes en feestelijke decoratie. Kies uit een scala aan betoverende thema’s, zoals Winter Wonderland, Harry Potter, Jungle Safari en nog veel meer! Maak het feest compleet met extra’s zoals een popcornmachine, discolampen, bellenblaasmachine en slaapmaskers. Boek vandaag nog en geef jouw kinderen de nacht van hun dromen!

Meer info ►

---

Vrolijke kinderpartijtjes in een speelparadijs

Is het druilerig weer buiten en wil je een kinderpartijtje binnen vieren? Dan is een binnenspeeltuin een ideale mogelijkheid om even die energie kwijt te raken. 

Avontuurlijk kinderfeestje in binnenspeeltuin FunZone in Aalsmeer

FunZone Speeltuin is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Je bent aanbeland in het grootste indoor speelparadijs, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Waar je ook kijkt, bij FunZone zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema.

Meer info ►

---

De volledige verzorgde feestjes bij een restaurant in en om Haarlem

Op zoek naar een actief kinderfeestje? Dat kan natuurlijk ook in heel veel restaurants! Leuk en ideale plek om relaxed een kinderfeestje te vieren! Geen troep in huis, weinig voorbereiding en zij hebben de ruimte en de mogelijkheden om er een super feest van te maken. Meestal hebben ze keuze uit verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten en kun je samen heerlijke gerechten eten! Natuurlijk kun je er ook je familiefeest, gezinsfeestje vieren of je bruiloft! Lekker toch...

Kinderfeestje bij De Smaeckkamer in Beverwijk

Brasserie De Smaeckkamer in Beverwijk is niet alleen een heerlijke plek om lekker wat te eten en drinken met je kids, mét speelkamer en natuurspeeltuin. Het is ook een geweldige plek voor de leukste kinderfeestjes!

Meer info ►

Paviljoen Het Witte Huis in Overveen: voor leuke en actieve kinderfeestjes

Paviljoen Het Witte Huis is dankzij hun ruime pand, groot achterterras en leuke activiteiten voor kinderen dé ideale locatie om kinderfeestjes te organiseren of om grote groepen te ontvangen. Ze bieden georganiseerde kinderfeestjes aan in verschillende soorten en maten en faciliteren tevens grote groepen en partijen aan de hand van specifieke wensen.

Meer info ►

---

Cuturele kinderfeestjes in Bioscoop of Museum!

Bij sommigen culturele instellingen worden de kinderen zelf betrokken bij de voorstelling en mogen ze zelf meespelen of zelfs het verhaal helemaal zelf bepalen, wat natuurlijk helemaal leuk is! Wist je dat je ook een kinderfeestje in het museum kunt geven of in de bioscoop en natuurlijk het theater zelf! B

Filmfeestje bij Pathé in Haarlem

Kom ook jouw verjaardag bij Pathé vieren! Jullie worden persoonlijk ontvangen en de jarige krijgt natuurlijk een cadeautje. Daarnaast zetten ze de jarige ook in de zaal in het zonnetje, want ook de stoel is extra feestelijk aangekleed. Een Filmfeestje kun je alleen aanvragen op basis van de voorstellingen die je nu in de bioscoop kunt zien.

Meer info ►

Vier je verjaardag in het Frans Hals Museum

Ook voor een kinderfeestje is een museum echt heel leuk. Vier je verjaardag in het Frans Hals Museum en schilder een echt portret in de stijl van Frans Hals tijdens jouw kinderfeestje. De jarige krijgt natuurlijk extra veel aandacht tijdens dit partijtje, met een taartmoment, limonade en ruimte voor cadeautjes. De workshop wordt begeleid door een speciaal getrainde museumdocent.

Meer info ►

Heel veel plezier en zijn er nog leuke kinderfeestjes die niet in het overzicht staan of heb je tips en suggesties, laat het ons weten op haarlem@go-kids.nl!

Fijne verjaardag!