Oudeweg 147, 2031 CC Haarlem

Huur een Made by Melissa partybox voor een  compleet themafeestje bij jullie thuis!! Heeft jullie zoon ook een favoriete superheld? of  droomt jullie dochter ervan om voor een dag een prinses te zijn? we hebben feestjes in diverse populaire thema’s .  Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen? het kan allemaal tijdens de themafeestjes van jullie keuze. Made by Melissa partybox organiseer jij het hele feestje zelf zonder dat je alle winkels af hoeft te lopen voor de materialen. 

Partyboxen met een speurtocht of buitenactiviteiten

Wil jij een feestje reserveren maar woon je te ver weg of is Made by Melissa op jullie gewenste datum volgeboekt? Dan is een partybox een leuk alternatief! Je krijgt alle materialen thuisgestuurd en je kunt een duidelijke instructievideo bekijken waarin zij de volledige activiteit uitleggen.

Super Mario Partybox: een feestje voor “echte” game liefhebbers!!

Verkleed je als Mario of Luigi en speel de spellen in het thema van jullie favoriete Super Mario karakters. Dit feestje kunnen we volledig op locatie of thuis doen maar ook een speurtocht is een mogelijkheid. Tijdens de spellen duiken we in de wereld van Super Mario, jullie kunnen tijdens de spellen munten verdienen!! Bij het vinden van elke karakter doe je de bijbehorende spel en jullie sluiten het feestje af met een super leuk Bingospel!! Bouw een echte pijpleiding met Luigi, Ren je rot met Toad, lach je kapot met het spel van Yoshi, pas op voor de scherpe prikkels van Petey Piranha, Gooien met “Cappy” de pet van Mario, speel een spannend spel met Bowzer en Win wat super leuks met het bingo spel van Prinses Peach.

Ninjago partybox: een feestje voor “echte” stoere jongens en meiden!!

Ninjago Masters of Spinjitzu krijgen er steeds meer vijanden bij en hebben hulp nodig om deze gemeneriken te verslaan en de vrede te bewaren. Zouden jullie de Ninjago’s willen helpen?

Jullie worden opgeleid tot echte ninja’s!”

Ons ninjago feestje is nu helemaal vernieuwd met een super gave speurtocht! Jullie doen nog steeds de Ninjatraining, maar jullie gaan in een speurtocht opzoek naar jullie helden! Senzei Wu: de wijze, oude leraar van de ninja’s, Lloyd: de Groene en Gouden Ninja, de Meester van Energie en de leider van de ninja’s. Kai: de Rode Ninja en de Meester van Vuur. Nya: de Water Ninja en de Meester van Water Jay: de Blauwe Ninja en de Meester van Bliksem,Cole: de Zwarte Ninja en de Meester van Aarde Zane: de Witte en Titanium Ninja en de Meester van IJs. Bij het vinden van elke held doe je de bijbehorende onderdeel van de ninjatraining. Aan het eind van de speurtocht gaan jullie opzoek naar de verdwenen beloning, naast een oorkonde krijgen jullie nog een mooie zwaard, maar deze is nog een beetje saai, helpen jullie deze versieren?

Is het te koud en te nat buiten voor een speurtocht? Ook daaraan hebben wij gedacht want alle spellen zijn ook thuis en in de tuin te spelen!!

Paw Patrol speurtocht partybox: een stoer feestje voor echte paw patrol fans!

In PAW Patrol spelen zeven heldhaftige pups de hoofdrol: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, everest en Skye. Ze worden geleid door de 10-jarige Ryder. Een van hun motto’s is “Yelp for help”. Samen beleven ze dan ook allerlei avonturen om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. “No job is too big, no pup is too small!” Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! In deze speurtocht leren jullie doormiddel van spelletjes de pups van paw patrol goed kennen.

Pokémon partybox: wij zijn opzoek naar nieuwe Pokémon trainers!

Jullie willen natuurlijk allemaal Pokémon trainer worden en alle Pokémons te vangen? Daar moeten jullie natuurlijk wel wat voor doen want de Pokémons laten zich natuurlijk niet zomaar vangen!! Jullie gaan op Pokémon jacht. In het Pokémon avontuur komen jullie verschillende uitdagingen tegen, waarbij jullie je als echte pokemon trainers moeten bewijzen. Bij het vinden van verschillende Pokémons doe je de bijbehorende spel en jullie sluiten het feestje af het ontwerpen en namaken van je eigen Pokeball met foam klei. De spellen die jullie spelen zijn: Charmenders Memory spel, Pokéballs gooien met Qwirtle, Pokéballs zoeken met Jigglypuff, Prik de staart van Pickachu, PokéBowlen met Bulbasaur en Eevee’s ren je rot quiz. Uiteindelijk gaan jullie allemaal naar huis met je Pokémon trainer diploma!

Dinosaurus partybox: welke dino’s komen jullie tegen tijdens deze spannende dinosaurusjacht?

De kennis van Dinosaurussen hebben wij aan paleontologen te danken. Paleontologen houden zich bezig met opgravingen. In het Dino avontuur komen jullie verschillende uitdagingen tegen, waarbij jullie je als echte paleontoloog moeten bewijzen. Bij het vinden van verschillende dinosaurussen doe je de bijbehorende spel en jullie sluiten het feestje af het maken van een mooie zandtekening in dit thema. De spellen die jullie spelen zijn: Ren je rot als een Veleciraptor, ga opzoek naar de botten van een echte Tyrannosaurus Rex, Gooi met de eieren van een Stegosaurus, verzamel alle puzzelstukken van de Trichlerotops, trap de eieren stuk van de Brachiosaurus. Uiteindelijk gaan jullie allemaal naar huis met je Paleontologen diploma!

De partyboxen zijn nu helemaal vernieuwd met een super gave speurtocht!

Woon je vlakbij een park of bos? ook dat zijn uitstekende locaties voor de Super Mario speurtocht!! Je kunt de het feestje ook volledig binnen of in de tuin organiseren. Is het te koud en te nat buiten voor een speurtocht? Dan kun je de kaartjes in huis verstoppen en gaan de kinderen opzoek naar alle spellen die bij het feestje horen.

Partyboxen met een combinatie van verkleden, knutselen en make up

Popstar partybox: altijd al een popster willen zijn?

Ben jij fan van k3, justin beeber, kinderen voor kinderen of misschien heb jij wel een andere idool?

We verkleden ons als echte popsterren, ook ga je jezelf helemaal opmaken met make up en glitters. Na het opmaken en verkleden maken we een echte microfoon met foam klei, want zonder microfoon kan een popster niet!!  Na het knutselen is er vast nog wel even ruimte voor wat karaoke, lekker meezingen met een echte microfoon met je favoriete liedjes.

Tiktok partybox: één feestje voor “echte” Tik Tok lovers!!

Wie kent Tik Tok niet? We kunnen er niet meer omheen TikTok is razend populair!! Op TikTok kun je jezelf filmen terwijl je danst, zingt of playbackt. De video’s kan de maker vervolgens zelf bewerken met verschillende effecten en online plaatsen. De filmpjes duren 15 tot 300 seconden. Na het online plaatsen kunnen gebruikers van de app deze met elkaar delen, liken en reacties achterlaten. De filmpjes kunnen ook meteen worden doorgeplaatst op andere sociale media zoals Facebook. TikTok is een van de meest gebruikte apps ter wereld.

Topmodel partybox: topmodel voor 1 dag

Ben jij gek op make up en mooie kleding? Dan is dit het perfecte feestje voor jou en je vriendinnen.

Het leukste feestje Voor meiden van 7 jaar en ouder! Lekker tutten met je beste vriendinnen, met echte make up en make up spiegels mee, alles wat je nodig hebt om een er uit te zien als een echte topmodel. Jullie gaan jezelf opmaken, nagels lakken en je haren doen. Als jullie opgemaakt zijn kunnen jullie leuke hippe meidenkleding en gekke accessoires uitkiezen om daarmee vervolgens leuke foto’s maken te en/of modeshow lopen. Ook zit er een leuke creatieve activiteit bij, even lekker knutselen om een mooie fotoclip houder te maken met modeleer klei. Print een mooie foto uit van jullie deze kunnen jullie hierin bewaren als herinnering van een leuke toffe middag samen met je vriendinnen.

Pizza partybox: een feestje voor echte pizza fans

Is jouw favoriete eten ook pizza? Dan is dit feestje iets voor jou! Gezellig pizza bakken met de Pizzarette samen met je beste vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf kiezen wat je op je pizza doet want er is keuze genoeg! Voordat we de pizza’s kunnen gaan bakken maken we een echte kok van je, met je eigen versierde koksmuts!

Er zit een voorbeeld programma in die geheel naar wens is aan te passen,er staan diverse extra spellen en activiteiten in het draaiboek, je bekijkt welke activiteiten u op de dag wilt doen en maakt daar uw eigen programma van.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor