Graffitifun graffiti kinderfeestjes

Een graffiti kinderfeestje?! Altijd al eens graffiti willen spuiten? Zoek dan niet verder en kom naar Graffitifun! Graffitifun heeft het uitgebreidste graffiti feestje op de markt en onderscheid zich door zijn prijs/kwaliteit verhouding.

Meer info ►

Volg bij Graffitifun je coolste graffiti partijtje!!

Een graffiti kinderpartijtje is erg uniek en stoer. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je je eigen graffiti schilderij om mee naar huis te nemen. Vooral locatie Amsterdam is een echte aanrader met honderd tot duizend meter aan graffiti kunstwerken.

Graffitifun is de nummer 1 graffiti workshops specialist in graffiti kinderpartijtjes met het uitgebreidste programma wat er maar te vinden is, in vrijwel heel Europa! Bij Graffitifun krijg je zoveel privé graffiti artiesten als nodig is.

Meer info ►

Hun coolste graffiti kinderfeestje is uitgezonden door RTV Utrecht, KRO-NCRV, NED3, ZappTV, BZT show, radio Fresh FM en Telegraaf Amsterdam! Ook zijn zij uitgezonden op HartvanNederland bij de progeria bijeenkomst en heeft Lange Frans zijn kinderfeestje Graffitifun bij hun gevierd!


Opbouw graffiti workshop:

 1. Inleiding met powerpoint presentatie/real life + vragen (±10-15min)
 2. Ontwerpen op papier, uitleg ontwerpen etc.
 3. Maken van een eigen graffiti kunstwerk met echte graffiti spuitbussen (eigen luxe graffiti paneel per kind!)
 4. (tussendoor ook een kleine pauze mogelijk voor drinken/snacks en spelen, mag natuurlijk ook zelf meegenomen worden)
 5. Afwerken graffiti panelen
 6. Als extra mogen alle kinderen kostenloos na de workshop op een echte graffiti muur spuiten (gratis speciaal voor de jarige)!
 7. Gratis rondleiding echte graffiti kunstwerken van artiesten bij meer dan 600-1000meter aan graffiti muren, heel indrukwekkend!
 8. Foto's maken
 9. Verrassing samen met de graffiti spuiter afsluiting
 10. Jarige mag een gratis cadeautje uitzoeken uit de Graffitifun cadeau box
 11. Elk kind krijgt een eigen Graffitifun graffiti certificaat (cursus geslaagd als echte graffiti spuiter!)
 12. Afsluiting
 13. Ouders mogen ook gratis mee spuiten op een echte graffiti muur, meehelpen en mee met de rondleidingen!

Leeftijd vanaf min. 6-7 jaar.

De duur van een workshop duurt meestal rond de ±2uur.

Ook geeft Graffitifun op bepaalde tijden € 10,- tot € 80,- extra korting bovenop de actie prijzen: mail Graffitifun dus snel voor de beschikbaarheid!!! Hoe kan dit dan? 

Tijdens deze graffiti workshop zijn de kinderen creatief bezig. Zij bieden een duidelijk uitgebreid programma waar in stappen uitgelegd wordt aan de kinderen hoe een graffiti artiest te werk gaat. Dit gebeurd allemaal in een leuk gestructureerd programma met echte graffiti artiest(en), ook leren de kinderen meer over de diverse verflagen en technieken.

Ze leren niet alleen diverse spuittechnieken, maar leren ook om respect te hebben voor andermans spullen. Aan het eind van de workshop maken we een leuke groepsfoto en worden de boetes verteld mocht iemand het ooit op straat gaan doen(dit is natuurlijk niet de bedoeling na onze workshop!).

Je hoeft voor niets te zorgen, alles is inclusief! Het tofste idee voor een kinderpartijtje!

Wij raden aan om bij ons op locatie te komen voor een zorgeloos graffiti feestje. Thuis een partijtje vieren zitten toch teveel nadelen aan verbonden zoals bij regen/wind en slecht weer. Onder een party tent werken of in een garage is verre weg van ideaal. Het regent in, de kinderen kunnen geen kant op en vergassen ook waardoor het feestje in het water kan vallen. Het blijft toch Nederland waar het weer niet altijd meezit...

Wij hebben unieke locaties, dichtbij het centrum, eigen parkeerplaatsen en volop speelmogelijkheden. Het spuitgedeelte doen wij indien mogelijk altijd buiten i.v.m. de verfdampen. Mocht het weer dit niet toelaten en regenen dan kunnen wij altijd binnen/droog werken op onze locaties. Uiteraard goed open geventileerd door de frisse buitenlucht. De graffiti workshop gaat dus ten alle tijde door! Onderaan de pagina vind u meer informatie over onze locaties.

Natuurlijk kan het programma naar wens aangepast worden, net als de inhoud van de graffiti workshop zelf.

Leeftijd vanaf min. 6-7 jaar. Onder extra begeleiding en aandacht ook jonger mogelijk, zoals bijvoorbeeld het meedoen van een broertje of zusje. Het is ook mogelijk om extra speciale lage druk graffiti spuitbussen te gebruiken, handig voor de jonge kinderen en mooiere graffiti kunstwerken.

Meer info ►

Keuze materiaal om op te spuiten:

Houten luxe 'populieren' triplex FSC paneel 4mm dik per persoon (let op! Dit is 1 van de kwalitatief duurste houtsoorten, zie de bouwmarkten en houthandels. Wij gebruiken dus geen goedkoop dun kartonachtig hardboard zoals de meeste andere collega aanbieders! Daarnaast zijn onze panelen duurzaam voor het milieu en gebruiken wij geen acryl verf)

 • 60 x 60cm triplex paneel 4mm dik (aanrader, deze zitten standaard bij de workshop)
 • 120 x 60cm grotere panelen
 • gezamenlijke kunstwerken op grote panelen of graffiti muur

Meer info ►

Graffitifun loodsen/locaties:

Deze prijzen zijn inclusief huurkosten in onze loodsen/locaties. Alle locaties hebben makkelijke bereikbare parkeermogelijkheden!
- Amsterdam, Flevoparkweg (nabij Zeeburg/IJburg, echte aanrader!!)
- Nieuw Vennep, Schoolstraat
- Vinkeveen, Vinkenkade (langs a2)
- Utrecht, Rooseveltlaan (naast Ikea)
- Vleuten, Strandboulevard nabij Haarrijnseplas (langs a2)
- Nieuwegein, Lekboulevard (langs a2)
- Rotterdam, John Bruynzeelpad
- Haarlem, Garnenkokerskade
- Eigen locatie in overleg (door heel de Benelux)

Voor meer informatie en contact kun je terecht op de website van Graffitifun (personal-artist)


Meer info ►

 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Eigen eten toegestaan
 • Indoor