LET OP: 

Het zwembad is tot 1 oktober 2020 gesloten i.v.m. verbouwingswerkzaamheden. Tijdens deze tijdelijke sluiting kan er niet gezwommen worden, maar de sporthal en gymzalen zijn wel gewoon geopend.

De kinderfeestjes in de gymzaal kunnen dus “wel” gereserveerd worden. 

Wel is het mogelijk om kinderfeestjes voor het zwembad, na 1 oktober alvast in te plannen (uiteraard onder voorbehoud).

 

Een spetterend feestje in zwembad De Waterkanten!
Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in het zwembad De Waterkanten in Lisse! Ga van onze Tulpen Slide glijbaan af of wordt jij de 'King / Queen' van de Jungle stormbaan? Je kunt natuurlijk ook heerlijk vrijzwemmen in het water, het leukste speelgoed dat er is!

Tevens kunnen de kinderen zwemmen op de nieuwste hits tijdens het discozwemmen. Dit partijtje is zonder begeleiding (kinderen kunnen vrij zwemmen). Er is uiteraard wel toezicht van de badmeesters in het zwembad.


De Waterkanten verzorgt ook kinderpartijtjes onder begeleiding van een spelleider. De spelleider gaat 1,5 uur lang met de kinderen op stap en, afhankelijk van het thema (jungle, zeemeermin of piraat), worden er verschillende spelletjes in het water gespeeld.

Wanneer?
Zonder begeleiding? Woensdag, vrijdag en zondag tijdens het recreatief zwemmen.
Discofeestje? Op vrijdagavond van 19.00 – 21.00 uur.
Met begeleiding? Op woensdagmiddag van 13.45 – 15.30 uur en op vrijdagmiddag van 13.15 – 15.00 uur. Overige tijd kan er vrij gezwommen worden (woensdagmiddag vanaf 13.30 uur, uiterlijk tot 16.30 uur, vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur, tot uiterlijk 15.30 uur). Thema's: piraat, jungle of zeemeermin.
NU HET THEMA 'ZEEMEERMIN' MET STAARTEN!

Locatie
Sportcentrum De Waterkanten (Sportlaan 21, Lisse).

Leeftijd
Zonder begeleiding: t/m 12 jaar
Discofeestje: t/m 14 jaar
Met begeleiding: t/m 10 jaar
Tijdens het zwemmen is een A-diploma verplicht.

Opmerkingen
De zwemfeestjes zijn te boeken vanaf 6 personen en moeten van tevoren gereserveerd worden. Ouders mogen gratis naar binnen en kunnen dan plaats nemen op de natte horeca. Als de ouders mee willen zwemmen, betalen zij de reguliere entreeprijs. Met het discozwemmen mogen er GEEN ouders mee zwemmen.


De kinderen gaan voor of na het zwemmen een Jip's Hippomeal of kliederpatat eten. Bij een discofeestje kunnen kinderen alleen voor het zwemmen eten. Bij een Jip's Hippomeal zit het volgende bij ingbegrepen:

  • Jip box
  • patat met saus
  • snack (frikandel, kaassoufflé, kroket of kipnuggets)
  • limonade
  • lolly
  • waterijsje

Bij het 'kliederpatat' vervalt de Jip box en krijgen de kinderen de patat op de tafel geserveerd.

Voor de tarieven kunt u een kijkje nemen in de folder. Klik hier voor de folder van de kinderfeestjes.

Om een kinderpartijtje te reserveren, kun je een mail sturen via onze contactformulier