Tetterodeweg 15D, 2051 EG Overveen

Ontdek de magische wereld van Glow Mini-Golf Haarlem, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights! Glow in the Dark is een superleuke activiteit voor het hele gezin of neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee op je kinderfeestje!

Meer info ►

Spannend Kinderfeestje in Black-Light in Haarlem: midget Glowgolf

Glow Mini-Golf Haarlem is een superspannende variatie op midgetgolf. Bij ons speel je minigolf in een magische blacklight omgeving, vol verrassingen en obstakels. Een donkere wereld waarin 12 holes zijn voorzien van neonlicht, en dit alles met een extra dimensie van interactieve banen. Hierbij kun je denken aan de wankelbaan of aan de loopingbaan. Zin om even uit het dagelijks leven te escapen? Stap in de stoere wereld van Glow Mini-Golf Haarlem

12 Glow In The Dark Mini-Golf Holes Voor Puur Plezier

Glow Mini-Golf Haarlem maakt van midgetgolf een geheel nieuwe ervaring. Speel het bekende spel midgetgolf maar dan in een magische omgeving, vol verrassingen en obstakels.

Speel op één van de glow in the dark minigolfbanen of probeer je vrienden te verslaan op de interactieve banen. Kom met je gezin, vrienden, familie of speel een rondje met je collega’s. Midgetgolf is nog nooit zo spectaculair geweest.

Glow Mini-Golf Kinderfeestje

Glow Mini-Golf Haarlem is ook voor kinderen een heerlijk spel om te spelen. De indrukwekkende wereld van de midgetgolf en de muziek zijn al een belevenis op zich. Met alle 12 holes hebben we rekening gehouden dat dit ook goed te spelen is voor kinderen.

Voor kinderfeestjes zijn er bij Glow Mini-Golf Haarlem allerlei mogelijkheden waaronder een Glow in the Dark golf kinderfeestje, al dan niet gecombineerd met Jumpen. Bij een kinderfeestje hoort ook lekkers: een gereserveerde tafel, onbeperkt limonade, een zakje chips en een cadeau t.w.v. €11,-. Papa en mama of opa en oma mogen vanzelfsprekend ook mee.

Boek nu je feestje ►

Glow-Golf mini en Jump Arrangementen

Bij Glow Mini-Golf Haarlem kan je het kinderfeestje prima combineren met Jumpen bij Street Jump Haarlem. Beide activiteiten bevinden zich in dezelfde ruimte. Naast twee te gekke activiteiten krijg je een mooie korting. Kies bijvoorbeeld voor minigolf EN 1 uur jumpen. Zo geniet je van meerdere bijzondere activiteiten en belevenissen. Alle arrangementen zijn uit te breiden met friet, snack, cupcakes en of taart.

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor