Zijlvest 41-43, 2011VB Haarlem

Alle zalen van de meest bezochte bioscoop in Haarlem worden uitgerust met de comfortabele elektrisch verstelbare stoelen die zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte. De gehele bioscoop voorzien van de Relax Seats. Daarnaast krijgen de zalen een complete make-over met nieuwe wandbekleding, verlichting én vergrote filmdoeken van muur tot muur. Ook de F&B shop wordt vernieuwd naar een nieuwe omgeving met de vertrouwde hapjes en drankjes.

Pathé Kleuterbios 

De Bioscoop vertoont films voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat.Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en diploma. Tickets zijn inclusief een Pathé Kids Combo (of koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders).

Pathé Haarlem ongehinderd gastvrij

Pathé Haarlem is goed toegankelijk voor kinderen met een beperking. Ringleiding hebben ze niet, maar alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een lift! Ze hebben van onverhinderd gastvrij en hebben het bronzen certificaat gekregen.

Pathé Kids Day 

Wil je jouw kind een superleuke dag laten beleven in de bioscoop? Kom dan naar de Pathé Kids Day. Tijdens deze dag staat het bioscoopbezoek van de kinderen centraal. We vertonen de leukste kinderfilms en er is van alles te beleven. Zoals een kleurwedstrijd, schminken, een speurtocht en nog veel meer!

Pathé Haarlem is volledig uitgerust met Relax Seats én vergrote filmdoeken

De zalen worden om de beurt verbouwd zodat Pathé Haarlem tijdens de werkzaamheden  geopend kan blijven. Filmliefhebbers uit Haarlem en omstreken kunnen op deze manier hun vertrouwde bioscoop blijven bezoeken voor de beste films. De bioscoop is begin mei helemaal vernieuwd.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We zijn enorm blij dat we onze bioscoop in Haarlem Centrum upgraden met onder andere deze comfortabele Relax Seats. Dankzij de heerlijke verstelbare stoelen, mooiere aankleding en de grotere filmdoeken wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Haarlem een nog betere beleving. We kijken er naar uit om vrijdag onze eerste bezoekers in de Relax Seats in zaal 6 te mogen ontvangen. Wij vinden het belangrijk om te blijven investeren in onze bioscopen om filmliefhebbers zo te voorzien van een leuk en comfortabel uitje met de beste films op het grote doek.”

Relax seats geeft een extra filmbeleving

De ‘Pathé Relax Seat’ is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek. Pathé plaatste eerder al de Relax Seats en deze comfortabele stoelen worden erg gewaardeerd door de bezoekers.

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor