Zijlvest 41-43, 2011VB Haarlem

Geniet van een veilig uitje bij Pathé Haarlem. Bekijk snel hun actuele filmaanbod. 1,5 meter afstand. Zelf stoelen kiezen. Ventilatie in de zalen.

Pathé Kleuterbios 

De Bioscoop vertoont films voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat.Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en diploma. Tickets zijn inclusief een Pathé Kids Combo (of koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders).

Pathé Haarlem ongehinderd gastvrij

Pathé Haarlem is goed toegankelijk voor kinderen met een beperking. Ringleiding hebben ze niet, maar alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een lift! Ze hebben van onverhinderd gastvrij en hebben het bronzen certificaat gekregen.

Pathé Kids Day 

Wil je jouw kind een superleuke dag laten beleven in de bioscoop? Kom dan naar de Pathé Kids Day. Tijdens deze dag staat het bioscoopbezoek van de kinderen centraal. We vertonen de leukste kinderfilms en er is van alles te beleven. Zoals een kleurwedstrijd, schminken, een speurtocht en nog veel meer!

Augustus staat bij Pathé in het teken van spanning, helden en muziek.

Muziek voert in augustus bij Pathé de boventoon. Laat je meevoeren op de prachtige melodieën en boeiende verhalen die de special Paolo Conte, It’s Wonderful vertelt. Groot fan van klassieke muziek? Dan ben je bij opera Tosca en André Rieu: Together Again aan het juiste adres. Dans mee met de geliefde Zuid-Koreaanse meidenband bij BLACKPINK THE MOVIE of geniet van het optreden van Benny Sings bij sterrenhemel met Benny Sings: Live at The Planetarium. 

Niet alleen schitteren de sterren aan de hemel, in augustus schitteren er bij Pathé ook meerdere beroemde acteurs en actrices in de spannende film The Suicide Squad. Bezoek voor nog meer spanning en thrill Don’t Breathe 2, Reminiscence of het bloedstollende Candyman. Nog kort voor de vakantie die buikspieren trainen? Lach dan mee met de hilarische Nederlandse Niks Vreemds Aan of geniet van Ryan Reynolds in Free Guy. Kleine filmliefhebbers genieten in augustus bij Pathé van de stoerste helden met Paw Patrol De Film en Ainbo, Heldin van de Amazone.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor