Bioscoop Pathé Haarlem

Zijlvest 41-43, 2011VB Haarlem

Pathé Kleuterbios. 

De Bioscoop vertoont films voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat.Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en diploma. Tickets zijn inclusief een Pathé Kids Combo (of koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders).

Pathé Kids Day 

Wil je jouw kind een superleuke dag laten beleven in de bioscoop? Kom dan naar de Pathé Kids Day. Tijdens deze dag staat het bioscoopbezoek van de kinderen centraal. We vertonen de leukste kinderfilms en er is van alles te beleven. Zoals een kleurwedstrijd, schminken, een speurtocht en nog veel meer!

Pathé Filmfeestje

De leukste manier om je verjaardag te vieren is het Pathé Filmfeestje: een gezellige middag met een feestelijke ontvangst, de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en natuurlijk een superleuke film!

Filmfeestjes worden in bijna alle Pathé Bioscopen (m.u.v. Pathé Tuschinski en Pathé City) georganiseerd op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag op verschillende tijdstippen. Voor een feestje met leuke extra's zoals een Kidscombo, cupcake versieren en een rondleiding reserveer je een Filmfeestje de Luxe in Pathé Buitenhof.