Zijlvest 41-43, 2011VB Haarlem

Alle zalen van de meest bezochte bioscoop in Haarlem zijn inmiddels uitgerust met de comfortabele elektrisch verstelbare stoelen die zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte. De gehele bioscoop is nu voorzien van de Relax Seats. Daarnaast hebben de zalen een complete make-over gekregen met nieuwe wandbekleding, verlichting én vergrote filmdoeken van muur tot muur. Ook de F&B shop is vernieuwd naar een nieuwe omgeving met de vertrouwde hapjes en drankjes.

Pathé Kleuterbios 

De Bioscoop vertoont films voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en diploma. Tickets zijn inclusief een Pathé Kids Combo (en koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders).

Pathé Haarlem ongehinderd gastvrij

Pathé Haarlem is goed toegankelijk voor kinderen met een beperking. Alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een lift. Ze hebben van onverhinderd gastvrij het bronzen certificaat gekregen.

Toegankelijkheid voor bezoekers met visuele of auditieve beperking: Subcatch en Earcatch

Pathé vindt het belangrijk om een bioscoopbezoek mogelijk te maken voor iedereen en heeft als doel om voor iedereen toegankelijk te zijn. Ook bezoekers met een visuele of auditieve beperking kunnen terecht bij Pathé voor de mooiste films met de gratis apps Subcatch en Earcatch.

De Subcatch app bevat speciale ondertiteling voor Nederlandstalige bioscoopfilms en documentaires, waardoor ook dove en slechthorende mensen deze kunnen volgen. Het bijzondere van de technologie van deze app is dat de gebruiker de film of documentaire bij elke vertoning in elke bioscoop of filmtheater kan gebruiken via een smartphone of tablet. Zowel de app als de ondertiteling is gratis beschikbaar voor de gebruiker.

Pathé Kids Day 

Wil je jouw kind een superleuke dag laten beleven in de bioscoop? Kom dan naar de Pathé Kids Day. Tijdens deze dag staat het bioscoopbezoek van de kinderen centraal. We vertonen de leukste kinderfilms en er is van alles te beleven. Zoals een kleurwedstrijd, schminken, een speurtocht en nog veel meer!

Pathé Haarlem is volledig uitgerust met Relax Seats én vergrote filmdoeken

De Relax Seat is elektrisch verstelbaar met een knopje waarmee je de rugleuning en voetenbank kan instellen naar je favoriete stand. Bovendien is iedere stoel voorzien van een tafeltje waar je makkelijk een hapje en/of drankje op kan plaatsen. Elke zaal met Relax Seats is zo opgebouwd dat je vanaf iedere stoel perfect zicht hebt op het scherm.

Kom je gauw langs om film op de meest ontspannende manier te ervaren?

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We zijn enorm blij dat we onze bioscoop in Haarlem Centrum een upgrade hebben gegeven met onder andere deze comfortabele Relax Seats. Dankzij de heerlijke verstelbare stoelen, mooiere aankleding en de grotere filmdoeken wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Haarlem een nog betere beleving. 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor