Klik hierom de kalender te downloaden
 
 

Elke maand een mooi Cultuurkalender

Taadaaaa!! Wij kunnen jullie vanaf vandaag, elke maand blij maken met een cultuur & theater kalender. Een mooi overzichtelijke gratis kalender met alle leuke activiteiten, festivals en voorstellingen; heel makkelijk in 1 overzicht! Hoe handig is dat?

Uitgeprint en op de post?
Natuurlijk kunnen wij onze deze ook naar je opsturen. Wil je deze opgestuurd krijgen, stuur dan eventjes een mailtje naar haarlem@go-kids.nl met je NAW-gegevens.

Speciaal voor jullie uitgelicht:

Familiedag Rijksmuseum

Neem een kijkje in het restauratielab, luister naar verhalen over Rembrandt óf teken de kapitein en luitenant uit de Nachtwacht na. Tijdens de Familiedag op zondag 29 september organiseert het Rijksmuseum gratis super leuke kinderactiviteiten!
 

NTFjong in Amsterdam is de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival met jeugdvoorstellingen op allerlei verschillende (theater)locaties in Amsterdam, waaronder Theater De Krakeling, Plein Theater, Podium Mozaïek, De Meervaart en het Bijlmer Parktheater. Hoogtepunten uit het afgelopen theaterseizoen

Van 5 t/m 15 september zijn alle hoogtepunten van afgelopen theaterseizoen terug te zien in diverse Amsterdamse Theaters tijdens het Nederlands Theater Festival. Ook voor kinderen worden de beste jeugdvoorstellingen in reprise gebracht en zijn ze nog allemaal eenmaal te zien!
 

Fortenfestival 

Nederland telt 10 waterlinies, waaronder de Stelling van Amsterdam. Verdedigingslinies die de vijand tegenhielden door het opzettelijk onder water zetten van het linielandschap. Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 september 2019 staan de poorten van deze veelal verborgen forten open voor publiek.

Met festivals, buitenfilms, theater, tentoonstellingen, rondleidingen en natuurlijk heerlijk eten en drinken op de prachtigste locaties.

Verleng de zomer, kom naar het Fortenfestival!