Klik hierom de kalender te downloaden
 
 

Onze nieuwste culturele activiteiten

Taadaaaa!! Onze Cultuur & Theater special wordt steeds voller met super leuke kindervoorstellingen!
Een mooi overzichtelijke gratis kalender met alle leuke activiteiten, festivals en voorstellingen; heel makkelijk in 1 overzicht! Hoe handig is dat?

Uitgeprint en op de post?
Natuurlijk kunnen wij deze ook naar je opsturen. Wil je deze opgestuurd krijgen, stuur dan eventjes een mailtje naar haarlem@go-kids.nl met je NAW-gegevens.
 

Speciaal voor jullie uitgelicht:

Carlo & Irene

Vanaf 3 oktober a.s. brengt het Museum van de 20e Eeuw een expositie over het legendarische kinderprogramma Telekids. Aanleiding voor de expositie is het feit dat het op 2 oktober exact 30 jaar geleden is dat het programma van start ging bij RTL 4. Tien jaar later kwam er een einde aan het veelbekeken programma met Carlo en Irene.
Ga snel naar de leuke tentoonstelling!
 
 

Kom je ook langs?

Bibliotheek IJmond Noord viert samen met het Kennemer Theater, KEK en het Centrum voor de Kunsten Beverwijk alweer voor de 9e keer een spetterend kinderboekenweekfeest.

Tijdens de Kinderboekenweek 2019 staan voertuigen centraal onder het motto Reis mee! Het feest start met de opening van de tentoonstelling van de illustraties van kinderboekenmaker Loes Riphagen en een workshop.

Gratis Toegang van 14:00 - 16:00 uur Kennemer Theater!
 

Museumnacht Kids Haarlem

Laat opblijven, feesten en kunst kijken; de allereerste Museumnacht Kids Haarlem is een feit! Er is echt een tegek programma voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in minstens 10 musea! En als afsluiting een supertoffe afterparty!

Op zaterdag 19 oktober 2019 kunnen jonge culturele nachtbrakers genieten van al het moois dat cultureel Haarlem te bieden heeft. Tussen 17.00 en 22.00 uur is er een speciaal programma vol toffe activiteiten!

Museumnacht Kids Haarlem  is meer dan een nachtelijk bezoekje brengen aan het museum. Er is zoveel leuks te zien en te doen, speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud! Ga speurend op onderzoek uit, creëer je eigen kunstwerk en waag een dansje tussen de schilderijen.
Super spannend voor jonge culturele nachtbrakers!