Wil je eens wat anders? Een niet in een tent of hotel slapen, maar overnachten op een bijzondere locatie of ontzettend gave plek? Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste en bijzonderste plekjes in de omgeving Haarlem, Haarlemmermeer en omgeving. Dus pak je koffer maar in en geniet van de vrije natuur om je heen. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet en als klap op de vuurpijl ook nog een gave winactie.

Winnen: slapen in een Boergondische pod!

Hoe geweldig, we mogen een midweek of weekend verloten voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen in een supercoole Boergondische pod op Recreatieboerderij Johan & Caroline - vlakbij Breda.

Maak nu kans

Bijzondere overnachtingen voor kinderen in Noord-Holland

Met name in de omgeving Kennemerland, Haarlemmermeer heb je speciale plekken waar je kunt overnachten. Met deze unieke overnachtingen bevind je je op een heel andere wereld. Van slapen in een seinpost met mooi uitzicht over de zee of waan je als een echte kasteelheer in Slot Assumburg, kortom wij hebben een aantal aller-leukste en origineelste plekken om te slapen in de omgeving Haarlem, voor als je eens wat anders wilt.

Stayokay Heemskerk in Slot Assumburg

Wat denk je van overnachten met je gezin in een echt kasteel? Dat kan als je naar Stayokay Heemskerk gaat - dat is gevestigd in Slot Assumburg: een 13e-eeuws kasteel met orangerie. Je krijgt er het gevoel dat je in een sprookje bent beland, je verblijft tenslotte in een kasteel! Een grootse entree, prachtige zalen en een slotgracht... hoe betoverend wil je het hebben?

Slapen in een kasteel ►

Super Cool overnachten bij Camping de Lakens

De avond valt. Vanuit uw hangmat zie je de zon in de Noordzee zakken. Het geruis van de golven nemen jouw gedachten mee. Morgen naar de Finse sauna? Lekker uit eten in restaurant GESTRAND? Of even kijken bij het surfcamp van de kinderen?

Even er tussen uit ►

Unieke B&B met zeezicht in IJmuiden

Hoog boven de havenmonding van IJmuiden ligt op het duin van de vuurtoren een uniek 1-kamer hotel met een verbluffend uitzicht over zee, strand en pieren. Decennialang heeft deze seinpost ervoor gezorgd dat schepen een veilig heenkomen konden vinden naar de haven en sluizen van IJmuiden, de entree van de haven van Amsterdam. Na jaren van trouwe dienst is de seinpost overbodig geworden.

Uitzicht over het water ►

B&B de Prinsenboot: wakker worden op het water

In Spaarndam ligt in de boezem de Prinsenboot afgemeerd. Een oude tjalk is omgetoverd tot luxe B&B. Vanaf het water kijk je op de Oude kerk en kun je de schaapjes aaien aan de overkant. Ook kunnen de kinderen spelen bij de speeltuin Nieuw-Leven. 

Kabbelende golven ►

Pippa, de pipowagen in het groen

Dit luxe Tiny House voor twee personen ligt aan de rand van recreatiegebied Spaarnwoude, nabij Spaarndam, Haarlem en Amsterdam. Je verblijft in een pas gerenoveerde pipowagen met een eigen badkamer voorzien van vloerverwarming, een ruime douche, een wastafel en toilet.

Gezellige Pipowagen ►

Bijzonder overnachten in een Beachbus

Onthaasten aan het strand. Kennemer Duincamping de Lakens biedt de perfecte mix van activiteit en ontspanning. Voor de kinderen valt er van alles te beleven, ouders komen er vooral tot rust. Je overnacht er in een oude schoolbus, omgetoverd tot Beachbus.

In de duinen ►

Bijzonder overnachten op een luxe landgoed

In het Noord-Hollandse dorpje Santpoort verrees tussen 1905 en 1907 door het samenvoegen van twee landgoederen, Landgoed Duin en Berg en Landgoed Kruidberg, een nieuwe landgoed genaamd: Duin en Kruidberg. Het landgoed kwam in handen van ondernemer Jacob Theodoor Cremer die hier in 1895 het het grootste woonhuis van Nederland liet bouwen.

Volledig verzorgd ►

Dit vind je misschien ook leuk: