Pak je tent en je slaapzak in en ga naar een van de mooiste campings in Noord-Holland in de omgeving Haarlem en sla je haringen in de grond. Heb je geen tent, vouwwagen of caravan, geen probleem. Ook onderstaande campings hebben prachtige tenten staan, direct klaar om te gebruiken. Dus pak je koffer maar in en geniet van de vrije natuur om je heen. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet en als klap op de vuurpijl ook nog een gave winactie.

Win een weekendje weg in Air Dreamer op Papillon Country Resort

Glampen is hot en dat weten ze op Papillon Country Resort in Twente. Een geweldige 5 sterren plek in Denekamp en wij mogen een weekendje weg in en te gekke  Air Dreamer 3 DeLuxe op Papillon Country Resort verloten! Hou je van glampen, dan wil jij dit toch winnen?

Slapen in de Air Dreamer?

Gezellige campings en glampings voor kinderen in Noord-Holland

Met name in de omgeving Kennemerland, Haarlemmermeer kun je prachtig overnachten in een tent. Heb je geen zin om zelf alle tentspullen mee te sjouwen, dan kun je natuurlijk ook overnachten in superdeluxe tenten op een van de gezelligste glampings in de omgeving Haarlem, Velsen of Haarlemmermeer.

Super Cool overnachten bij Camping de Lakens

De avond valt. Vanuit je hangmat zie je de zon in de Noordzee zakken. Het geruis van de golven nemen jouw gedachten mee. Morgen naar de Finse sauna? Lekker uit eten in restaurant GESTRAND? Of even kijken bij het surfcamp van de kinderen?

Even er tussen uit ►

Natuurkampeerterrein Schoonenberg in Driehuis: leuk voor het gezin

Natuurkampeerterrein Schoonenberg is al jaren een familiebedrijf en wordt beheerd door Daphne Walker en Mike Snijders. Broer en zus worden in drukke periodes bijgestaan door gezinsleden.

In het bos ►

Gezellige familiecamping in Vogelenzang

In de Bollenstreek tussen het dorp Vogelenzang en de Amsterdamse Waterleidingduinen – waar het meest gevarieerde duinlandschap van het Nederlandse kustgebied te vinden is – ligt Familiecamping Vogelenzang, verscholen in het groen en omzoomd door bos, weiden en bollenvelden.

Centrale ligging ►

Kampeerboerderij Blauhek in Spaarnwoude

Camping Blauhek is daarom  een perfecte centrale locatie, waarvandaan je  van alles kunt ondernemen. In de directe omgeving zijn wandelroutes en heel veel fietsmogelijkheden op de aangelegde fietspaden. 

Op de boerderij ►

Camping Recreatiepark Aalsmeer

Kamperen met een tent aan het water, dat kan op Recreatiepark Aalsmeer; een jachthaven en camping in één. Deze exclusieve combinatie zorgt ervoor dat kampeerders hun verblijf kunnen combineren met fantastische watersportmogelijkheden als varen, suppen, zwemmen en vissen. De kampeerplaatsen bevinden zich direct aan het water op korte afstand van de Westeinderplassen. Kom ook varen, slapen en genieten in Aalsmeer!

Kamperen aan het water ►

Glamping Heemskerkerduin in Heemskerk

Glamping Heemskerkerduin is een mini camping en heeft twee glampingtenten van hetzelfde type. De ene heet Tulp en de ander Lelie. Beide tenten zijn volledig ingericht, bedden zijn opgemaakt. Vanaf de Oudendijk fiets je met binnen 5 minuten zo het duingebied in en met 20 minuten fiets je naar het autoloze Heemskerkerstrand. 

Volledig verzorgd ►

Dit vind je misschien ook leuk: