Lekker toch, gewoon op vakantie in eigen land. Geen gedoe van lange wachtrijen bij Schiphol of urenlang op elkaar zitten in een vliegtuig. Gewoon je koffer pakken en lekker naar het strand. Ons kleine landje heeft genoeg leuke activiteiten voor het hele gezin. Stedentrip, onontdekte plekjes, zoals mooie hofjes en natuurlijk een fantastische kust waar je heerlijk met je voeten in het zand aan een drankje kan zitten. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet en als klap op de vuurpijl ook nog een gave winactie.

Win een midweek of weekend bij Landal GreenParks!

Als het het over kindvriendelijke vakantieparken hebt denk je direct aan Landal, toch? Zo gaaf dat wij een midweek of weekend in één van de heerlijke Landal GreenParks mogen verloten! Dat wil jij toch ook wel winnen?

Doe je mee?

Winactie Landal GreenParks

De leukste vakantieparken voor kinderen in Noord-Holland

Veel ouders zullen het met ons eens zijn; als de kinderen een fijne vakantie hebben en zich vermaken, dan hebben de papa's en mama's ook een fantastische vakantie. Er is ook het hele jaar genoeg te beleven in en op de vakantieparken in Noord-Holland en dan met name in Kennemerland. Van overdekte speeltuinen, kinderboerderijen tot lekker warme zwembaden. Dus neem het gezin of de hele familie mee naar een vakantiepark en maak gebruik van de de leuke, gezellige recreatiemogelijkheden.

Op vakantie met kinderen naar Europarcs Buitenhuizen

Op vakantie met kinderen in Nederland? Bezoek dan Europarcs Buitenhuizen, waar je samen met je kids een heerlijke vakantie beleeft! Zij zorgen voor alle faciliteiten voor een topvakantie, jij zorgt samen met de kids voor veel energie en samen zorgen jullie ervoor dat je kinderen hun topvakantie bij Europarcs Buitenhuizen nooit meer vergeten. Sterker nog, de kans is groot dat ze het jaar erop gewoon weer naar Europarcs Buitenhuizen op vakantie willen.

Even er tussen uit ►

Vakantiehuisjes Roompot Zandvoort

Als je op je tenen gaat staan zie je de zee. Draai je om en even verderop is het Formule 1 circuit. In Zandvoort komt alles bij elkaar: ontspanning, natuur en avontuur. En je vakantiehuis is top: modern en compleet ingericht en een terras met loungeset voor de deur. Wat wordt het vandaag? Een balletje slaan bij golfbaan The Dunes? De adrenaline laten stromen op het circuit? Een fiets huren en erop uit? Of gewoon met een boek op het strand en verder niks? Bijna alles is op loopafstand, lekker makkelijk. De brasserie op het park is zelfs letterlijk om de hoek. Wat wil je nog meer? Welkom bij Roompot Zandvoort.

Vlakbij het strand ►

Strandhuisjes in Wijk aan Zee

Beleef de ultieme strandvakantie met een verblijf in een van de luxe strandhuisjes direct aan zee. Je overnacht hier letterlijk óp het strand. Word wakker met het geruis van de zee op de achtergrond, geniet van een heerlijk ontbijt op uw eigen terras en van een prachtig uitzicht. Deze unieke ervaring mag u als strandliefhebber niet missen, dus reserveer nog snel en laat de voorpret maar beginnen!

Stad & Strand ►

Op vakantie met je gezin naar EuroParcs Spaarnwoude

Kinderen maken meestal snel vriendjes en vriendinnetjes tijdens hun vakantie. Bij de gezellige animatie van EuroParcs Spaarnwoude is dat al helemaal niet moeilijk. Op de parken vind je diverse sport- en spelveldjes en dit zorgt ervoor dat de kids zich geen moment vervelen. Zodra ze het vakantiehuisje uitstappen, kunnen ze op zoek naar hun vakantievriendjes en daar de leukste avonturen mee beleven. EuroParcs Spaarnwoude is ruim opgezet, waardoor er overal volop ruimte is voor een potje voetbal of badminton. Maar ook hebben ze gezorgd voor tafeltennistafels, skatebanen en nog veel meer. 

Rust en actie ►

Vakantiehuisjes Roompot Bloemendaal aan zee

Roompot Bloemendaal aan Zee is een ideale plek voor strand- en natuurliefhebbers. Lekker onderuit op je veranda maak je plannen voor vandaag. Zin in een duik? Binnen een paar minuten sta je op het strand. Boek en strandspullen mee. Of een wandeling langs de branding maken. Waar doen we een drankje? In één van de gezellige strandtenten of lekker thuis, koelkast binnen handbereik? Je modern ingerichte lodge heeft openslaande deuren, waardoor de woonkamer overgaat in het mooie terras met comfortabele loungeset. Als je zelf wilt koken, vind je in de keuken alles wat je nodig hebt. Geen zin om te koken? Geen punt. De brasserie heeft een uitnodigende lunch- en dinerkaart en bij de take away kun je terecht voor lekkere pizza’s en burgers.

Slapen in de duinen ►

Center Parcs Zandvoort: gegarandeerd leuke vakantie met kinderen

Neem een verfrissende duik in het subtropisch zwemparadijs. Geniet van echte Summer Vibes bij de Zomer Hotspot. Steek de barbecue aan op het terras van je cottage. Of doe het gewoon allemaal. Bij Center Parcs beleeft iedereen zijn ideale vakantie. Je hebt een meer, subtropisch zwemparadijs of zelfs de zee op loopafstand, en een cottage met privé tuin om te relaxen. Zo ben je echt even samen!

Vlakbij de zee ►

Dit vind je misschien ook leuk: