Zeeweg 60, 2051 EC Bloemendaal aan Zee

De avond valt. Vanuit uw hangmat zie je de zon in de Noordzee zakken. Het geruis van de golven nemen jouw gedachten mee. Morgen naar de Finse sauna? Lekker uit eten in restaurant GESTRAND? Of even kijken bij het surfcamp van de kinderen?

 

Leuke kindvriendelijke camping: De Lakens in Bloemendaal

Vanaf komend seizoen zullen er 3 nieuwe luxe accommodaties komen: Seacocoon (6 personen), Beachdome (6 personen) en de Dunelodge (4 personen). Dit zijn luxe accomodaties waarbij je wel het kampeergevoel blijft houden.

Of je nu verblijft in een luxe Laidbackshack, een knusse houten Kampeerbungalow of jouw eigen tent, caravan of camper: als je wilt onthaasten, ben je bij camping de Lakens op de goede plek. Geen zin om 's avonds te koken? Laat je in de watten leggen bij 'Restaurant GESTRAND'. Het restaurant ligt op de camping.

Camping de Lakens ligt op slechts 200 meter van het brede Bloemendaalse strand. Hier is het heerlijk uitwaaien, luieren of zwemmen. De kinderen kunnen er ravotten, zandkastelen bouwen en zoeken naar garnalen. En jullie ouders? Jullie vinden er vooral rust.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een massage, schoonheidsbehandeling of pedicure. De behandelingen worden gegeven in een Wellnessbus. Of gaan jullie liever vliegeren, wandelen of een stukje hardlopen? De zilte zeelucht in de neus, hoofd in de wind en de gedachten op nul? Ook in het najaar is het strand dé plek om lekker uit te waaien.


 

Faciliteiten

Bij camping de Lakens is veel aandacht voor de kinderen. In de vakantieperiodes is er recreatie aanwezig. Ze hebben ook een tal aan activiteiten zoals surfen, suppen, yoga, powerkiten, mee met de reddingsbrigade of korren. Trek gekregen van een dag aan het strand?
Restaurant GESTRAND heeft twee verdiepingen plus een zonnig buitenterras, voor de kinderen is er een gave binnen- en buitenspeeltuin gecreëerd

Visie van Camping de Lakens

De ligging van Camping de Lakens, aan de kust en midden in het duingebied, heeft veel invloed op de visie van de camping. De kust met z'n zee en strand zorgt voor een overweldigend gevoel van wind, zee, zout en zand. De ruige elementen van de kust zorgen voor een ontspanning die je nergens anders vindt. En niet alleen als de zon schijnt. Alle inspanningen en activiteiten ademen de sfeer van stoer & actief aan de kust of van ontspannen & genieten in een wellness aan zee.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor