Bijzonder overnachten op een luxe landgoed

Op dé buitenplaats van Amsterdam! Een uniek hotel, iconisch Landhuis met een verhaal. Stap in een andere wereld waar je volledig in de watten wordt gelegd.

Landgoed Duin & Kruidberg

In de hotelvleugel die aan het landhuis grenst bevinden zich 44 Patio kamers die modern-klassiek in Engelse stijl zijn ingericht. Ze gaan mooi op in het groen van het landgoed. Alle kamers grenzen met een balkon of terras aan de patio in mediterrane sfeer. Hier kun je lekker buiten zitten met prachtig zicht op de torens van het landhuis. In de kamer vind je een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een flatscreen-tv, badkamer met douche of bad en toilet, koffie- en theefaciliteiten en een bureau. Het bijzondere boetiekhotel beschikt ook over een trendy brasserie en een loungebar.

Groene omgeving in Kennemerland

Landgoed Duin & Kruidberg ligt in de groene omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Hier vind je een unieke flora en fauna aan de Noord-Hollandse kust. Het strand is vlakbij. Het gezellige centrum van Haarlem ligt ook op fietsafstand. Hier kun je heerlijk shoppen, struinen en eten om met een voldaan gevoel ‘s avonds heerlijk te slapen op dit grandioze landgoed.

Spaarnwoude Park

Tussen de steden Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam vind je Spaarnwoude Park. Het is een oase aan groen waar je van alles kunt beleven. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen door de veenweidegebieden, klimmen, skiën en paintballen. In de Groene Weelde ligt de Big Spotters Hill, deze piramidevormige heuvel met fantastisch uitzicht over de Haarlemmermeer is populair voor een stevige heuveltraining. ´s Zomers zijn de gebieden het perfecte decor voor festivals en bij informatieboerderij Zorgvrij is het hele jaar door veel te doen.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor