Heerlijk een weekje of een weekend weg met je gezin in Nederland? Dan zoek je natuurlijk een kindvriendelijk hotel of appartement waar kinderen welkom zijn en waar jij lekker zorgeloos van je rust kan genieten. Er zijn steeds meer hotels in de omgeving Haarlem, Haarlemmermeer, Velsen, Kennemerland en natuurlijk Bloemendaal en Zandvoort niet te vergeten, die familiekamers of appartementen aanbieden met faciliteiten voor kinderen. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet en als klap op de vuurpijl ook nog een gave winactie.

Win een all-inclusieve hotelovernachting bij Preston Palace in Almelo

Win een All-inclusieve overnachting voor max. 2 volwassenen & 2 kids bij Preston Palace! Ze bieden verschillende hotelkamers aan. Zo zijn er kamers die geschikt zijn voor 4- of 6 personen. Deze kamers hebben twee 1-persoons boxsprings en één of twee stapelbedden. Hotel Preston Palace heeft een all-in concept en biedt heel veel entertainment zoals zwemmen, spelen, bioscoop, gamen en eten voor jong en oud en dat allemaal onder één dak. Heerlijk toch met de kids?

Win all-inclusive bij Preston Palace!

De leukste familiehotels in Noord-Holland

Knijp er met je gezin even een paar dagen tussenuit. Lekker een weekendje weg  naar een stad of een weekje aan het strand. De meeste hotels en appartementen zijn kindvriendelijk. Het ene hotel heeft een gaaf entertainmentprogramma, terwijl het andere hotel nou heel veel kinderactiviteiten heeft in de omgeving. Waar je ook voor kiest, het zal altijd leuk zijn, wat er is gewoon ontzettend veel te zien in de omgeving Haarlem.

Boek een familiekamer in Fletcher Hotel-Restaurant in Wijk aan Zee

Geniet met het hele gezin van een hotelovernachting bij één van de Fletcher Hotels aan de kust, midden in de natuur, aan de landsgrenzen, op de Waddeneilanden of ergens anders in Nederland. Veel hotels hebben namelijk ruime familiekamers beschikbaar om jouw familie een onbezorgde vakantie te bieden. De (kleine) kinderen kunnen zich tijdens het verblijf prima vermaken in de kidscorners.

Even er tussen uit ►

Prachtig Hotel vlakbij het Strand in Bloemendaal

Een bijzondere plek, gelegen in een fijn dorp, 5 minuten fietsen van Haarlem Centrum en vlak bij het strand van Bloemendaal aan Zee enZandvoort. Dichtbij het station, handig ten opzichte van uitvalswegen, Luchthaven Schiphol en Amsterdam Centrum binnen handbereik.

Vlakbij het strand ►

Hotel Lion d'Or in het Centrum van Haarlem

Lokale historie, eigentijdse uitstraling en stadse allure. Hotel Lion d’Or is een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Al in 1839 weten reizigers het te vinden, supercentraal in het Middeleeuwse hart van de stad. Met Station Haarlem voor de deur zijn Amsterdam, Schiphol en Zandvoort snel bereikbaar en ook voor het ontdekken van de stad zelf is de locatie perfect. De beroemde Haarlemse Hofjes, trendy boetiekjes en gezellige kroegjes liggen allemaal op loopafstand.

Stad & Strand ►

Blue Mansion Hotel in Aalsmeer

Tot rust komen nabij het bloemencentrum van de wereld in Aalsmeer. Wil je Amsterdam bezoeken? Stap dan op de bushalte vlakbij het hotel en je staat in no-time in het centrum van Amsterdam.

Rustig hotel vlakbij Amsterdam ►

Stayokay Heemskerk in Slot Assumburg

Wat denk je van overnachten met je gezin in een echt kasteel? Dat kan als je naar Stayokay Heemskerk gaat - dat is gevestigd in Slot Assumburg: een 13e-eeuws kasteel met orangerie. Je krijgt er het gevoel dat je in een sprookje bent beland, je verblijft tenslotte in een kasteel! Een grootse entree, prachtige zalen en een slotgracht... hoe betoverend wil je het hebben?

Slapen in een kasteel ►

Amsterdam Beach Hotel Zandvoort

Aan de zij- en achterkant van het hotel bevinden zich de comfort kamers. Hier kijk je uit over het bruisende centrum van het Zandvoortse dorp. Twee kamers verbonden door een handige tussendeur, waardoor je als gezin snel bij elkaar bent, maar ook je privacy behoudt. De comfort kamers zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een heerlijk comfortabel verblijf. Dankzij het air control systeem blijft je kamer tijdens je verblijf heerlijk op de gewenste temperatuur.

Vlakbij de zee ►

Familiekamers bij Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp

Geniet met het hele gezin in de ruime familie kamer. De kamer beschikt over twee aparte slaapkamers. Een echt uitje voor het hele gezin. Luxe kamers. Sfeervolle restaurants en een hippe brasserie.  Een luxe wellness, gym en zwembad. Gratis vervoer van en naar Schiphol. 

Vliegtuigen spotten ►

Dit vind je misschien ook leuk: