Dit luxe Tiny House voor twee personen ligt aan de rand van recreatiegebied Spaarnwoude, nabij Spaarndam, Haarlem en Amsterdam. Je verblijft in een pas gerenoveerde pipowagen met een eigen badkamer voorzien van vloerverwarming, een ruime douche, een wastafel en toilet.

Slapen in een pipowagen

Via Chromecast kunt u uw favoriete programma’s op het televisiescherm streamen. U heeft een heerlijke tuin tot uw beschikking (gedeeld met de woonarkbewoners) met direct toegang tot zwemwater, een kampvuurplaats en een jacuzzi (alleen in het zomerseizoen, vergoeding voor gebruik € 17,50, ter plaatse te betalen).

Uniek gelegen aan de rand van recreatiegebied Spaarnwoude, waar u o.a. heerlijk kunt wandelen, fietsen en kanoën. Hier vindt u ook Snowplanet, Actionplanet, Spaarnwoude Golfbaan, het Paintballterrein en Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude. De Kennemerduinen, het strand (IJmuiden, Bloemendaal, Zandvoort of Wijk aan Zee), of het centrum van Haarlem of Amsterdam zijn in de nabije omgeving.

Spaarnwoude Park

Tussen de steden Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam vind je Spaarnwoude Park. Het is een oase aan groen waar je van alles kunt beleven. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen door de veenweidegebieden, klimmen, skiën en paintballen. In de Groene Weelde ligt de Big Spotters Hill, deze piramidevormige heuvel met fantastisch uitzicht over de Haarlemmermeer is populair voor een stevige heuveltraining. ´s Zomers zijn de gebieden het perfecte decor voor festivals en bij informatieboerderij Zorgvrij is het hele jaar door veel te doen.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor