Het is weer (bijna) weekend! We hebben weer lekker veel tips voor je: uitjes, voorstellingen én kindvriendelijke restaurants die je vast niet allemaal kent! Meer ideetjes nodig? Check de complete Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Geniet van je weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
Ken je het weekprogramma van Candy Castle al? Elke dins-, donder- en vrijdagmiddag iets leuks, bijv cupcakes versieren!
Micropia bestaat 5 jaar en dat wordt dit weekend gevierd met 'Het beste van Micropia!'.
Gratis voor ARTIS-leden.
Zondag is het Open dag bij Dierentehuis Amstelveen / Ouder-Amstel, met een kijkje achter de schermen en leuke kinderactiviteiten.
Het is zover: de jaarlijkse Familiedag vol gratis activiteiten in het Rijksmuseum. Reserveren niet nodig - kijk wat er allemaal te doen is!
Tip voor volgend weekend: publiekspremiere van 'De Club van Lelijke Kinderen' (6+) bij Pathé Arena met aanwezigheid van de cast! 
In Schouwburg Amstelveen wordt het jeugdtheaterseizoen geopend met het Kunst & Kids Festival - superveel te doen voor kids.
 
 
Naar 't theater of een film!
In Theater De Krakeling gaat de nieuwe voorstelling van Dadodans / Gaia Gonelli in première: KLaNK - geweldig met kindjes vanaf 2 jaar!
In DAT!Theater staat zondag 2x de voorstelling Trollenjong (4+) van Sanne Zweije. Over een trol die ballerina wil worden... mooi!
Lekker uit eten met de kids
Altijd leuk, en extra gezellig op zondagmiddag: Pllek in Noord. Fijne plek om te chillen met elke week kidsactiviteiten bij de Ruige Rakkers.
Ginger & Ale in Oost: heerlijke pannenkoeken, fijne Lazy Sunday Brunch én op woendag en in het weekend leuke activiteiten voor kids.
In hartje Amstelveen vind je stadscafé De Pannenkoek waar je stapels pannenkoeken kunt eten - ook vegan, gluten- en lactosevrij!
Het Eetlokaal is het restaurant van PLEIN Theater. Ook zonder theaterbezoek kun je daar fijn eten met je gezin - speeltuin voor de deur.
Dol op treinen? Ga eens naar Het Pannenkoekenstation in Opperdoes. Niet dichtbij maar wel heel bijzonder met een enorme treinbaan. 
Lekker weertje? Ga genieten van de ruimte en lekker spelen op recreatiegebied t Twiske en smullen bij restaurant Twiske Haven
Er even lekker helemaal uit met je kids? Ga naar het lieve dorp Warder aan het IJsselmeer en geniet van de gastvrijheid bij De Oude School.
Geniet in Naarden of Huizen van de sfeervolle PorterHouse restaurants met aparte kidsrooms, kidsmenu met bordspel en andere leuke extra's!
Alle kindvriendelijke restaurants ►