Restaurant Twiske Haven  

Noorderlaaik 4a, 1511 BX Oostzaan

  Bij Twiske Haven - natuurlijk in recreatiegebied 't Twiske - is vooral in de zomer altijd wat te beleven. Je kunt er fijn een bootje huren: een fluisterboot, roeiboot, zeilboot, kano of kajak, of een waterfiets/electro. Helemaal fijn met je gezin het water op.

  Eten bij Twiske Haven

  Als je terugkomt kun je in het restaurant lekker bijkomen met wat te drinken of een hele maaltijd, wat jij wilt! Dat is lekker bijkomen na een dag op het water.

  Natuurlijk kun je ook heerlijk gaan eten in het restaurant van Twiske Haven zonder dat je bent gaan varen. De specialiteit is er - dat zal je niet verbazen zo midden in 't Twiske - vlees van de Schotse Hooglanders. Daar maken ze in de keuken van het restaurant heerlijke gerechten van, van ossenhaas tot hamburger en stoofschotel.

  Kindvriendelijk restaurant op t Twiske

  Voor de kinderen is 't Twiske natuurlijk sowieso een heerlijke plek om te zijn - fijn buiten en van alles te doen. Restaurant Twiske Haven verwelkomt je graag met je gezin! Binnen kunnen de kids - als ze van tafel willen en mogen - spelen in het kinderhoekje, daar ligt speelgoed voor kinderen van klein tot groot. Buiten staat een fijne zandbak met allerlei speelgoed, ook heerlijk!

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio?
  Ik stuur ze je met plezier GRATIS in de mail!

  GRATIS UitTips!

  Adres

  • Adres: Noorderlaaik 4a
  • Stad:  Oostzaan
  • Land:  NL
  • Postcode:  1511 BX