Restaurant Twiske Haven

Restaurant Twiske HavenBekijk foto's

Bij Twiske Haven - natuurlijk in recreatiegebied 't Twiske - is vooral in de zomer altijd wat te beleven. Je kunt er fijn een bootje huren: een fluisterboot, roeiboot, zeilboot, kano of kajak, of een waterfiets/electro. Helemaal fijn met je gezin het water op.

Eten bij Twiske Haven

Als je terugkomt kun je in het restaurant lekker bijkomen met wat te drinken of een hele maaltijd, wat jij wilt! Dat is lekker bijkomen na een dag op het water.

Natuurlijk kun je ook heerlijk gaan eten in het restaurant van Twiske Haven zonder dat je bent gaan varen. De specialiteit is er - dat zal je niet verbazen zo midden in 't Twiske - vlees van de Schotse Hooglanders. Daar maken ze in de keuken van het restaurant heerlijke gerechten van, van ossenhaas tot hamburger en stoofschotel.

Kindvriendelijk restaurant op t Twiske

Voor de kinderen is 't Twiske natuurlijk sowieso een heerlijke plek om te zijn - fijn buiten en van alles te doen. Restaurant Twiske Haven verwelkomt je graag met je gezin! Binnen kunnen de kids - als ze van tafel willen en mogen - spelen in het kinderhoekje, daar ligt speelgoed voor kinderen van klein tot groot. Buiten staat een fijne zandbak met allerlei speelgoed, ook heerlijk!

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor

Log In