Pllek is niet zomaar een restaurant. Het is een restaurant met allerlei bijzondere evenementen, optredens en exposities. Bovendien doen ze ook voor kids bijzondere dingen.

Heerlijk eten met heel veel groenten

Op de kaart van Pllek valt direct op dat er heel veel groentegerechten klaargemaakt worden. Sterker nog: 75% van de kaart is vegetarisch, 25% zelfs veganistisch.

Family Style dinner bij Pllek

Family Style dinner: een 2 of 3 gangen diner om met elkaar te delen. De gangen worden op schalen uitgeserveerd en bestaan uit vegetarische gerechten, aangevuld met 1 vleesgerecht. Ze serveren altijd drie verschillende voorgerechten en twee verschillende hoofdgerechten, geheel o.b.v. het aantal personen uiteraard. Op deze manier kun je van alles wat proeven!

Meer weten? Check de website van Pllek! Reserveren voor groepen kan alleen via een email naar reserveringen@pllek.nl

Voor de kids: Ruige Rakkers op zondag

Elke zondag organiseert Pllek namelijk Ruige Rakkers: een gratis en afwisselend kinderprogramma met de leukste activiteiten. Iedere week is er een andere invulling voor de Ruige Rakkers. Denk aan kindertheater, kinderyoga, knutselatelier, circus workshop en nog veel meer. Ze hebben bij Pllek ook lekkere broodjes aap uit de keuken. Met de Ruige Rakkers zijn niet alleen de kinderen onder de pannen - ook de ouders kunnen even achteruit leunen!

Iedere zondag van 13:00 – 17:00

Leeftijd: vanaf 4 jaar (afhankelijk van de invulling – zie agenda)
Deelname is gratis, met een glaasje limo!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!