Kunst & Kids Festival (2-12 jaar) met diverse voorstellingen in Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen opent het jeugdtheaterseizoen met het Kunst & Kids Festival met diverse voorstellingen, knutselactiviteiten, voorproefjes en schminken: een groot kinderfeest voor kinderen van 2 - 12 jaar. 

Kunst & Kids festival met knutselactiviteiten en voorstellingen in Schouwburg Amstelveen

Vanaf 11.00 uur zijn de deuren van het theater geopend en zijn alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar welkom het nieuwe theaterseizoen te openen, met dit jaar als thema: Hulpdiensten. Kom verkleed als politieagenda, dokter of brandweerman en ga lekker knutselen, speuren en ontdekken. Er zijn coole workshops, je kunt je laten schminken, poppenkast kijken, een rondleiding krijgen achter de schermen en natuurlijk voorproefjes van voorstellingen bezoeken!

De voorproefjes van voorstellingen tijdens het Kunst & Kids Festival

De activiteiten buiten de theater- en filmvoorstellingen om zijn gratis, maar voor sommige activiteiten worden vanaf 11.00 uur vouchers uitgedeeld. Er geldt dan vol=vol.

Kijk voor het volledige programma en informatie over de voorstellingen op de website van de schouwburg.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!