PorterHouse in Huizen is een restaurant met een modern vleesconcept, geschikt voor de hele familie. Voor de kleine(re) gasten is er een aparte kidsroom om te spelen, een ballon, een kidsmenu met bordspel en leuke kleurmogelijkheden. De wat oudere kinderen kunnen zich kostelijk vermaken met het PorterHouse bordspel (vraag om de dieren-pionnen) of (wanneer er geen besloten feest is) een potje tafelvoetbal, flipperkast of pacman in de Porter Social (op de eerste verdieping).

Kindvriendelijk restaurant in Huizen - samen eten, drinken en genieten!

Gezellig met de familie uit eten? Dan ben je bij het Steakrestaurant PorterHouse in Huizen in het Nautisch Kwartier. Met mooi weer kun je een mooi plekje op het grote(gedeeltelijk verwarmde) terras op de patio of kies een fijne tafel aan de waterkant. Binnen waan je je in easy en casual sferen. Er zijn lekkere bites verkrijgbaar, sappige (dry-aged) steaks en kip van 't spit. Natuurlijk is er ook aan de vegetariër of visliefhebber gedacht. 

(Familie)feest in Porter Social Club

Boven het restaurant in Huizen vind je 'Porter Social', een ruimte met informele setting met hoge tafels, banken, relaxte stoelen, een bar, flipperkast en een Pac Man machine. Deze ruimte kan worden afgehuurd voor kleine en grote groepen (tot 125 personen).

Het PorterHouse is 7 dagen per week vanaf 11.00 uur geopend. Reserveren wordt aangeraden! 

P.s. wist je dat er ook een PorterHouse in Naarden zit? Daar kun je heerlijk zwemmen en spelen in de omheinde waterspeeltuin. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in ‘t Gooi?
We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!