Bijna Herfstvakantie! Lekker weer een weekje vrij voor de kids... wat zijn jouw plannen met/voor de kids in deze vakantie? Wij hebben heel veel fijne tips: hieronder, in onze kamptips, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

Houd er rekening mee dat je bijna overal moet reserveren voor je bezoek ivm de coronamaatregelen. Ook kan het aantal bezoekers sterk beperkt zijn. Natuurlijk ga je niet als jij of je kinderen klachten hebben en houd je afstand, dat spreekt voor zich toch?

We wensen je een heerlijke Herfstvakantie!
groetjes, Anneke en Nadine

 

Alle agendatips! ►
Slechts 30 toegestane gasten is bij indoor speelparadijzen wel héél weinig. Die zijn daarom een petitie gestart. Teken je mee? 
In de herfstvakantie kunnen kids gelukkig weer volop deelnemen aan allerlei  kampen. Hierbij een tiental toffe kampen in de regio. 
Zijn ze bij jou thuis gek op lezen? Dan is een bezoek aan Casperle ook echt een te gek vakantie-uitje. Heerlijk lezen in de herfstvakantie.
Hoe tof! Bij Snoepwinkel Papabubble kun je een gezinsworkshop Lollies maken volgen. Met leuke extra's speciaal voor Go-Kids! 
Films
Gloednieuw in het Planetarium van ARTIS: de film Artis de Partis op zoek naar Planeet Sok! Elke dag en elk half uur te zien deze vakantie...
Ga ook een keer naar de film in de mooie Euroscoop bios in Noord. Er zijn véél zalen dus ruime keuze uit de nieuwste kinderfilms.
Net als vorig jaar is er bij PLEIN Theater in Oost twee dagen Cinekid on Tour: 4 bijzondere films voor kids, kijk maar eens hoe leuk!
In het Ketelhuis kun je tijdens de herfstvakantie genieten van Cinekid en daarna weer een nieuwe Kids Only: Bigfoot Family. 
Mis je de theatervoorstellingen? Die vind je in onze mail & blog met meer dan 40 TheaterTips in de Herfstvakantie! 
Herfstvakantie - dat is Cinekid Festival! Op verschillende locaties in Amsterdam kun je genieten van toffe films & Medialab. Ook online!
Lekker in beweging!
Karten, bowlen, lasergamen, spelen of rollerskaten. Bij Race Planet Amsterdam in West kun je het allemaal kiezen óf combineren! 
Laat de kids indoor spelen en lasergamen bij Monkey Town... in Amsterdam, Diemen of Uithoorn. Op tijd reserveren gezien de regels...
In de herfstvakantie is er elke dag MiniJump bij Jumpsquare Amsterdam... speciale uurtjes voor kids van 1,5 t/m 6 jaar. Fijn toch?
Ken je de Avontuurfabriek in Loosdrecht al? Daar kun je zo waanzinnig veel leuke activiteiten boeken... supertof LED-karten bijv!
Als het weer het toelaat, ga dan lekker naar buiten, klimmen in Klimpark Twiske! Daar klim je op grote hoogte tussen de bomen...
Welke coole game gaan jullie met de kids (8+) spelen bij het gloednieuwe A'DAM VR Game Park? Supertof ondergronds avontuur!
Lekker skiën of snowboarden in de vakantie? SnowWorld Amsterdam heeft een supercoole KidsDag, of je gaat er 2 uur skiën met korting!
Glow-in-the-dark minigolf spelen? In Noord heb je GlowGolf Amsterdam in muzieksferen, met lekker wat eten en drinken bij Hollywood Café.

DUO LASERGAMEN 

Go-Kids biedt extra voordelige tickets zoals het DUO Lasergame arrangement bij Fun Center Amstelveen: met 2 personen lasergamen met € 6,- korting!
Lekker eten met de kids
Lekker eten in filmsferen - dat doe je bij Hollywood Café in Amsterdam-Noord... in het pand bij Euroscoop en Glowgolf... mooie combi's toch?
Een dagje Twiske is ook een topplan. Klimmen, wandelen, varen, fietsen, spelen... het kan er allemaal. En dan smullen bij Twiske Haven!
Bij Speelboerderij Elsenhove vind je tegenwoordig tHuis op Elsenhove, een vernieuwd theehuis met een echt Thuis gevoel. 
Doe een dagje Medemblik (Kasteel Radboud) en dan lekker pannenkoeken eten bij Het Pannenkoekenstation in Opperdoes.
Musea
De hele maand oktober is het familiemaand in het Rijksmuseum. Met allerlei gratis activiteiten, iedere week in een ander thema. 
Natuurlijk heeft ook Het Scheepvaartmuseum een tof activiteitenprogramma voor de kids in de herfstvakantie.
Met een puzzelboekje op pad door het Diamant Museum, aan het Museumplein in Amsterdam. Écht wel kindvriendelijk! 
Hebben jullie verdieping min 7 in het Tropenmuseum al ontdekt? Voor kids vanaf 6 jaar hebben ze de toffe tentoonstelling: Sabi Suriname.
Het Museum van de 20e eeuw in Hoorn is tof voor jong en oud: oud heeft er een feest van herkenning, jong van verbazing. 
In Museum het Schip kun je deze vakantie meedoen met workshops als lino snijden, boek binden, tekenen en mozaïeken. 
Ook bij NEMO ben je deze vakantie natuurlijk van harte welkom voor het doen van de leukste wetenschappelijke ontdekkingen. 
Het Verzetsmuseum jr. kan nu ook door slechthorende en slechtziende kinderen worden bezocht. Dankzij gidslijnen, audio- en videotours. 
Attracties
BODY WORLDS - ben je daar al eens geweest met de kids? Superinteressant en leerzaam voor je: alles over het menselijk lichaam.
THIS IS HOLLAND - daar kun je met de kids vliegen over Nederland - een geweldige 5D experience. Te boeken met € 5,= korting!
World of Dinos staat nog éven in Jaarbeurs Utrecht... perfect uitje voor de herfstvakantie met je kids - en tickets met een leuke korting.
Dompel je onder in traditioneel Volendam: klompen decoreren, op de foto in klederdracht en een rondleiding - speciale Go-Kids prijs!
Zijn jouw kids druk met Instagram plaatjes maken? Ga naar The Upside Down van Anna Nooshin - daar maken ze supertoffe foto's!
En Ripley's Believe It or Not! - ben je daar al eens geweest met ze? Superleuk en stiekem ook leerzaam.... en tickets met korting...
 
 
Alle agendatips! ►

10% korting op speelkleed van Amsterdam

Heb jij dat waanzinnig toffe speelkleed van Amsterdam al gezien?

Bestel het met de Go-Kids kortingscode en je krijgt 10% korting... superleuk ook om cadeau te doen!
 

Als je buiten de regio op pad gaat..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 26 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!