Over twee weken is het alweer herfstvakantie... weet jij al wat je gaat doen met de kids die week? Of wat zij gaan doen als jij aan het werk bent? Wij hebben een aantal hele fijne kampdagen voor je geselecteerd met toffe activiteiten voor de kinderen in de herfstvakantie.  

Wat kiest jouw kind?
groetjes, Anneke & Nadine

 

Kampdagen in de herfstvakantie

Dansen!

Ook in deze herfstvakantie houden ze bij BeatZone weer zo'n geweldig DanceCamp - supertof voor kids die dol zijn op dansen. Ze gaan natuurlijk véél dansen en allerlei andere dingen doen in danssferen. 
 

Sporten!

Sportivun organiseert iedere schoolvakantie, en dus ook in de herfstvakantie, de leukste sportkampen voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Kijk gauw of er een tof kamp voor je tussen zit in Amstelveen of 't Gooi!
 

Leren!

Kan jouw kind voor het schoolwerk wel wat extra ondersteuning gebruiken? Check de Herfstschool van Kids Academy... daar gaan ze een paar uur per dag lekker bijspijkeren met professionals. Zo zijn ze na de vakantie helemaal bij en gaan ze blij weer naar school!
 

Theater!

Elke schoolvakantie - dus ook deze herfstvakantie - kunnen de kids bij Kindertheater De Toverknol meedoen met de superleuke Theaterdagen. De kids  ontdekken spelenderwijs de magische wereld van theater en beleven de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.
 

In de sneeuw!

Hoe heerlijk is het voor de kids om deze herfstvakantie in de sneeuw door te brengen? Het kan en je hoeft er niet ver voor te reizen... bij SnowWorld Amsterdam op Spaarnwoude organiseren ze een superleuk Wintercamp boordevol leuke activiteiten voor de kinderen!
 

Multisport 4-9 jaar!

Nu óók in de herfstvakantie: Monkey Moves Multisport kamp - lekker in beweging met 8 verschillende sporten en professionele begeleiding in kleine groepjes. Meedoen kan één dag, meerdere dagen of alle dagen...
 

Stoere activiteiten!

Coole activiteiten op een te gek evenemententerrein in Amsterdam West: lasergamen, bubbelvoetbal, boodschieten, escape room, VR Experience en nog veel meer. Je beleeft het tijdens de kampdagen van UP events - UPventure Camps!
 

Voetballen!

Doet jouw kind niets liever dan voetballen? Dan is het PowerLeague Kids Camp perfect deze herfstvakantie: lekker ballen met andere kids en allerlei andere leuke activiteiten op het Olympiaplein. Losse dag(en) of de hele week... het kan allemaal.
 

Creatief in beweging!

Bij Toddler Sense, My Little Van Gogh en Mini Professors zit je altijd goed met je jonge kinderen. Voor kids van 4 tot 7 jaar hebben ze het 3 in 1 Camp. helemaal in het teken van ontdekken, creatief denken, origineel zijn en vooral plezier maken! 
 

Gym en meer!

Tijdens de schoolvakantie, bij regen of zonneschijn, de vakantieprogramma’s van The Little Gym staan altijd in het teken van plezier maken, sport, creatieve activiteiten en leren. Deze vakantie in heet toffe thema Baby Dierentuin....so cute...
Agenda voor de herfstvakantie ►