Buikslotermeerplein 2005, 1025XL Amsterdam

Ontdek de magische wereld van Glow-in-the-dark minigolf. Je stapt in een wereld van alleen maar fluorescerende black lights. Alles om je heen geeft licht in mooie kleuren. En dit geheel in het thema muziek. Van de jaren 50 tot het heden, alles komt voorbij. Weet jij alle hindernissen te doorlopen?

GlowGolf in Amsterdam-Noord

Ga terug in het verleden of ontdek het heden in de muziekwereld op deze Glow-in-the-dark midgetgolfbaan met maar liefst 15 holes! Je kijkt zeker je ogen uit, alles om je heen is fluorescerend! Schrik niet van de geluiden, want ook tijdens de hindernissen die je aflegt hoor je muziek uit de speakers komen. Speel met je eigen favoriete fluorescerende stick en bal en wie weet eindig jij als winnaar deze dag!

Kinderfeestje bij GlowGolf Amsterdam

Heb jij zin om in het donker met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes te stralen? Vier jouw kinderfeestje met een potje Glow-in-the-dark minigolfen! Met z'n allen zullen jullie heel veel plezier hebben en licht geven in het donker!

Meer informatie

Kom gezellig een hapje eten of drinken in een volledig Amerikaans gethematiseerd restaurant Hollywood Café

Kom je lekker eten en drinken in Amerikaanse thema bij een bijzonde plek in filmsfeer? Bij Hollywood Café in Amsterdam-Noord waan je je namelijk in een andere wereld! Je ontdekt verschillende beroemde taferelen uit bekende films en zit tussen Hollywoodsterren. Er is van alles te zien en te bewonderen.

Kom een hapje eten!

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor