Gezellig naar een leuke film: dat is altijd een fijn uitje voor je gezin toch? Euroscoop in Amsterdam-Noord is de nieuwe hotspot met keuze uit de nieuwste kinderfilms, jeugdfilms en familiefilms. 

Wat te doen met de kinderen in het weekend?

Wil je iets leuks gaan doen met de kids? Of het nu weekend is of een doordeweekse dag - bij Euroscoop Noord draaien elke dag de leukste films voor je kinderen. 

Euroscoop in Amsterdam-Noord

Euroscoop in Noord is in november 2019 geopend - een gloednieuwe megabioscoop aan het Buikslotermeerplein. Perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (bussen en metro om de hoek) en genoeg parkeerruimte tegen een schappelijk tarief. Ideaal dus om daar te gaan genieten van een leuke film met je kinderen. 

Je vindt Euroscoop Amsterdam aan het Buikslotermeerplein 2003 - 1025 XL - Amsterdam-Noord.

Welke kinderfilms draaien er bij Euroscoop Noord?

Om te zien welke films er draaien bij Euroscoop Noord die geschikt zijn voor kinderen check je de website van Euroscoop Amsterdam. Selecteer 'familiefilm' en je krijgt ze allemaal overzichtelijk in beeld!

Films Euroscoop Amsterdam

Voordelig naar de bioscoop met de kids

De filmtickets hebben bij Euroscoop speciale prijzen voor kinderen en jongeren. Een kidsticket (t/m 11 jaar) kost € 6,50. En voor de kinderen heb je ook nog een voordelig Kids Menu: voor maar € 3 krijgen ze een bakje popcorn en een CapriSun.

Dol op leuke kinderfeestjes en uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!