Heb jij binnenkort een kinderfeestje te organiseren? Dan hebben wij heerlijke inspiratie voor je: allerlei soorten partijtjes, dus voor elk kind zit er wel iets leuks bij. Wat vindt jouw kind het leukst?
 

Veel plezier met het kinderfeestje van jouw keuze!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Kinderfeestjes in 't Gooi
Wat dacht je van een coole Kinderdisco met een echte DJ en leuke spelletjes? Blijwin komt naar je toe en maakt er een topfeest van.
Wat dacht je van een ervaren goochelaar op het feest voor jouw jarige kind? Goochelaar Dennis komt graag langs met zijn show!
Scopo Atletico organiseert de heerlijkste Beweegfeestjes, bijv met levend stratego, apenkooien of een voetbalfeestje. Waar jij wilt!
Hoe leuk is dit dan... een skate feestje - dat kun je vieren op elke plek waar je kunt skaten. This is Soul komt naar je toe voor een topfeest!
Hoe geweldig - een pony op bezoek op je kinderfeestje! Kan als je wilt zelfs in thema, bijv. als Unicorn... super idee of niet dan?
Bootcamp4Kids heeft sportieve feestjes die je overal kunt vieren - in toffe thema's: piraten, superhelden, supermodel en nog veel meer!
Circus... elk kind is er dol op toch? Hoe leuk dus om een Circusfeestje te vieren? Circus Sambal komt naar je toe en regelt 't voor je.
Wéét je wat fijn is? Als het mooiste magische kinderfeest helemaal voor je geregeld wordt... The Party Fairy doet dat geweldig - checken!
Zwemmen op je feestje? Bij De Lieberg in Hilversum vier je een fijn zwemfeestje of een snorkelfeestje - met lekker smullen na afloop.
Altijd een succes: een feestje bij indoor speelparadijs Spelekids in Loosdrecht. Lekker spelen maar je kunt er van alles bij boeken.
Lasergamen is één van de vele activiteiten die je kunt kiezen bij een kinderfeestje in de Avontuurfabriek in Loosdrecht. Of karten. Of bowlen. Of fluorgolf. Of....
Bij Optisport zwembad De Meent in Huizen kun je een stormbaanfeestje boeken: lekker stoer over de stormbaan mét natuurlijk eten, drinken en ijsje.
Kijk nou toch wat een prachtige prinsessen! Die kun je inhuren via Kidsmoment, of ze regelen je hele feestje - met alles erop en eraan.
Nog meer mooie prinsessen... nou ja, één, maar je kunt wel kiezen welke prinses Party Princess Katt Alyssa moet zijn. 
Mooie schmink, glittertattoos of hairfeathers op het feestje? Lovely Faces komt graag naar jouw feestje in 't Gooi om de kids mooi te maken.
De Zomerbloemenpluktuin heeft geweldig creatieve kinderfeestjes en ligt in Amstelveen - goed te bereiken vanuit t Gooi dus! 
 
 
Alle feestjes! ►