Komt naar je toe 1, 1200AA Overal in 't Gooi

Een goochelaar inhuren in 't Gooi... Organiseer je een feest met kinderen? Een kinderverjaardag of een ander feest waar je entertainment voor kids wilt inhuren? Dan is het een topplan om Goochelaar Dennis in te schakelen, die maakt van elk feest een succes voor de kinderen.

Meer weten?

Goochelaar op een feest met kinderen

Goochelaar Dennis is niet alleen goochelaar - hij kan ook ballonfiguren maken en zelfs buikspreken. Hij zet dan ook een show neer waar de kinderen ademloos naar zullen kijken, en ze lachen zich suf. 

Kinderfeestje met goochelshow in 't Gooi

Dennis wordt vaak gevraagd voor kinderfeestjes. Dan wordt vooral de jarige ingeschakeld om hem te helpen bij de show - super voor het verjaardagsgevoel.

"Gisteren was het dan zover het kinderfeestje van mijn zoontje met als afsluiter een ontzettend leuke show van goochelaar Dennis. Er was veel interactie met de kids. Ze zaten met volle aandacht te kijken en gierde het uit van het lachen. Mijn zoontje (de jarige) kreeg extra aandacht, dat vond hij erg leuk. Iedereen was super blij met de ballon die zij mee konden nemen naar huis. Kinderen hadden thuis enthousiast verteld over zijn acts en er was zelfs een ouder die heeft gevraagd om zijn contactgegevens.
 
Het was een succes en dus een aanrader voor kinderfeestjes!"

Bedrijfsfeest, schoolfeest... elk feest!

Je kunt Goochelaar Dennis eigenlijk boeken voor elk feest waar je wilt dat kinderen zich geweldig vermaken. Een bedrijfsfeest, een schoolfeest, groot of klein publiek - Dennis heeft ervaring met optreden in heel veel verschillende situaties, dus dat komt helemaal goed.

Goochelaar Dennis boeken

Machtig mooi toch, zo'n goochelshow tijdens een kinderfeestje of ander feest/evenement? Heb je interesse om hem te boeken voor een optreden in Hilversum, Bussum, Laren, Weesp, Muiden of waar dan ook in 't Gooi? Neem contact op met goochelaar Dennis om de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid te bespreken!

Contact opnemen

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor