Heb jij een jarige die dol is op voetbal? Dan is een voetbalfeestje voor zijn of haar verjaardag natuurlijk het allerleukste. Scopo Atletico verzorgt allerlei beweegfeestjes in 't Gooi, waaronder een superleuk voetbalpartijtje.

Beweegfeestjes van Scopo Atletico

Ken je de Beweegfeestjes van Scopo Atletico al? Een geweldig plan voor het kinderfeestje van jouw sportieve zoon of dochter!

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. De professionele trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Veiligheid en plezier staan voorop.

Voetbal op je kinderfeestje

Dit feestje is er voor de liefhebber van voetbal. De jarige kan gezellig met al zijn vriendjes en vriendinnetjes spelvormen en wedstrijdjes spelen. De kinderen leren op speelse wijze nieuwe technieken.

Zelf locatie kiezen - Beweegfeestje-trainers komen naar jou

Voor de Beweegfeestjes van Scopo Atletico bedenk je zelf waar in 't Gooi je die wilt geven. Met die gegevens neem je contact met ze op om dat te bespreken en de keuze definitief te maken. 

Voetbalfeestje in 't Gooi boeken?

Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact op met Scopo Atletico. Zij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!