Waar jij wilt 1, 1211AA overal in 't Gooi

Heb jij een sportief kind en wil je graag een origineel kinderfeestje organiseren voor die actieveling? Wat dacht je van een Inline Skatefeestje? Dat kan op elk skatepark waar jij dat wilt, This is Soul komt naar je toe om de kinderen een topfeestje te bezorgen.

Meer weten?

Op elke skatebaan in 't Gooi

Door heel Nederland zijn veel plekken gemaakt waar kinderen kunnen skaten - ook in 't Gooi. Op zo'n skatebaan kun je een inline skatefeestje vieren. De trainer komt met skates en beschermingsmaterialen voor alle kinderen naar je toe en gaat gezellig met ze aan de slag.

Skatefeestje voor alle kinderen

Is een skatefeestje alleen leuk als alle kinderen die komen al kunnen skaten? Welnee! Het maakt helemaal niet uit.... kids die nog niet kunnen skaten leren de basisbeginselen en de ervaren skaters leren extra coole tricks en vaardigheden. Ze gaan allemaal vooruit en hebben vooral allemaal plezier!

Inline skaten met This is Soul

This is Soul wil graag dat zoveel mogelijk kinderen in het hele land kennismaken met de skatesport. Het verzorgen van inline skatefeestjes is één van de manieren waarop ze dat doen, helemaal leuk.

Alle info & aanvragen

De leukste uitjes en feestjes
in ‘t Gooi
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor