Apenkooien: beweegfeestje van Scopo Atletico in 't Gooi  

Waar jij wilt 1, 1211AA overal in 't Gooi

  Ken je de Beweegfeestjes van Scopo Atletico al? Een geweldig plan voor het kinderfeestje van jouw sportieve zoon of dochter!

  Apenkooien op je kinderfeestje

  Neem nou apenkooien: alle kinderen zijn er dol op. Apenkooien is een tikspel, maar niet zomaar een tikspel. De hele gymzaal zal vol komen te staan met attributen waar de kinderen doorheen kunnen rennen, klimmen, kruipen en glijden. Er zal een instructeur zijn die dit spel begeleidt. Kortom, een feestje vol plezier in de gymzaal!

  Zelf locatie kiezen - Beweegfeestje-trainers komen naar jou

  Voor de Beweegfeestjes van Scopo Atletico bedenk je zelf waar in 't Gooi je die wilt geven. Voor het Apenkooifeestje moet dat natuurlijk wel een gymzaal zijn die los te huur is. Met die gegevens neem je contact met ze op om dat te bespreken en de keuze definitief te maken. 

  Over Beweegfeestjes van Scopo Atletico

  Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. De professionele trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Veiligheid en plezier staan voorop.

  Partijtje met Apenkooien in 't Gooi boeken?

  Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact op met Scopo Atletico. Zij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in ‘t Gooi?
  We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

  GRATIS UitTips!

  Adres

  • Adres: Waar jij wilt 1
  • Stad:  overal in 't Gooi
  • Land: 
  • Postcode:  1211AA