Is jouw zoon of dochter tussen de 5 en 12 jaar oud, kan hij/zij topgeheimen bewaren? Dan zijn jullie bij Bootcamp4kids aan het juiste adres voor het 'Geheim Agent Bootcamp-feestje': top secret, spannend en sportief kinderfeestje. Ook andere themafeesten mogelijk en op zelf gekozen locatie!

Geheim Agent bootcamp & meer thema's bij Bootcamp 4 Kids

Top secret, spannend en sportief!

Kun jij de grootste topgeheimen bewaren? Ben je zo snel als het licht? Zó listig, dat je de vijand altijd op het verkeerde been zet? Dan is het Geheim Agent kinderfeestje iets voor jou en daarom heeft de baas jou uitgekozen om zijn team aan geheim agenten te versterken om samen de gemeenste boeven te kunnen vangen. En dat is maar goed ook, er zijn namelijk veel te weinig geheim agenten in Nederland. Maar... je wordt natuurlijk niet zomaar geheim agent. Daarvoor moet je eerst een zware opleiding volgen en alleen de allerbesten kunnen die opleiding aan! Ben jij er klaar voor?

Geheim Agent Feest

De oefeningen van de opleiding 

Geheim agenten moeten supersnel en topfit zijn! Daarom leer op deze opleiding hoe je burpees doet, moet opdrukken, hoe je als razendsnel kunt sprinten en super behendig het gevaar ontwijkt. Je leert natuurlijk ook hoe je moet speuren en bespioneren. En het belangrijkste nog: je leert alle kneepjes van het speciale horloge voor geheim-agenten. Dit horloge helpt je niet alleen door de trainingen heen, maar brengt je ook in contact met de baas. En misschien heeft de baas wel een hele spannende opdracht voor je...

Praktische informatie over de feestjes

Naast de Geheim Agent Bootcamp kun je bij Bootcamp 4 Kids nog veel meer te gekke feestjes boeken met allerlei verschillende thema's. Elk feestje is zowel binnen of buiten te boeken en wordt volledig aangepast naar het niveau van de kinderen. De trainingen worden gegeven door HBO pedagogisch gediplomeerde trainers. De kinderen zullen compleet opgaan in het verhaal, dat ze bijna niet doorhebben dat ze aan het sporten zijn. Bootcamp 4 Kids zorgt voor blije en zelfverzekerde kids aan het eind van de training.

Verder bevat elk feestje:

 • 1,5 uur durende bootcamp op locatie naar keuze
 • gratis uitnodigingen en diploma's (digitaal)
 • cadeautje voor de jarige 
 • filmpje van de echte agenten baas aan het einde van de training
 • schmink (indien gewenst)
 • een op thema-gerelateerde 'geheim'- pasje met een work-out voor thuis via de computer. 

Tot 12 kinderen bedraagt het feestje € 197,-. Tot 18 kinderen bedraagt het feestje € 227. Veel plezier!

Meer weten?

Ontdek alle thema's van Bootcamp 4 Kids 

Je kunt naast het Geheim Agent-feestje nog kiezen uit de  volgende andere thema's:

 • Superheld
  Er zijn veel teveel boeven en veel te weinig superhelden in Nederland. Daarom heeft de Baas een speciale training opgezet om nieuwe helden op te leiden. En jij bent uitgekozen om mee te doen.
  Superhelden Feest

 • Supermodel
  Natuurlijk loop jij altijd in de laatste mode. En natúúrlijk zitten jouw haren altijd goed. Maar je moet wel meer in huis hebben om een echt topmodel te worden. Echte modellen moeten namelijk altijd topfit zijn, wist je dat? En dat vraagt om een zware training. Gelukkig heeft de directeur van een modellenbureau heus wel gezien dat jij die training aankan. En dat is maar goed ook, want hij is hard op zoek naar nieuwe modellen.
  Supermodel Feest

 • Ninja
  Jij sluipt zó zachtjes, rent zo hard en verstopt je zo goed, dat jij alles in huis hebt om de uitdagingen van een ninja kinderfeestje te doorstaan. En precies daarom heeft de Baas jou uitgekozen om zijn speciale opleiding te volgen. De Baas is namelijk het hoofd van álle ninja’s in Nederland en hij zoekt extra leden om zijn team te versterken, want dat is hard nodig!
  Ninja Feest

 • Brandweerman
  TAATUUU,TAATUUU… als jouw hart sneller gaat kloppen van dit geluid, is een brandweer kinderfeestje zeker iets voor jou! Er is een groot tekort aan brandweerlieden in Nederland, dus er moeten gauw nieuwe brandweermannen en brandweervrouwen worden opgeleid! De commandant heeft wel gezien dat jij niet bang bent voor een vuurtje, dus hij nodigt jou uit om bij hem een echt brandweerdiploma te halen.
  Brandweerman Feest

 • Piraat
  Als jij niet zo snel zeeziek wordt als je op een schip vaart, ben je zeker klaar voor ons piraten kinderfeestje! En je bent al helemáál niet bang voor een avontuur! Precies wat onze kapitein nodig heeft. Wist je dat er goede en slechte piraten zijn? Onze kapitein vecht al jaren tegen de slechteriken. Maar hij heeft een groot probleem! Er komen steeds meer slechte piraten, dus hij moet gauw meer goede piraten laten aanmonsteren op zijn schip. Doe jij mee?
  Piratenfeestje bij Bootcamp4Kids
 • Aqua
  Ben jij een waterrat? Dan is een Aqua feestje helemaal iets voor jou, ook als je nog geen zwemdiploma hebt! Samen met een echte trainer ga jij aan de slag met de leukste oefeningen voor in het water. Heb jij bijvoorbeeld wel eens keihard je spieren getraind in het water? Hoe snel kan je eigenlijk zwemmen?Aqua Feest
 • Bootcamp
  Als jij niet zo snel zeeziek wordt als je op een schip vaart, ben je zeker klaar voor ons piraten kinderfeestje! En je bent al helemáál niet bang voor een avontuur! Precies wat onze kapitein nodig heeft. Wist je dat er goede en slechte piraten zijn? Onze kapitein vecht al jaren tegen de slechteriken. Maar hij heeft een groot probleem! Er komen steeds meer slechte piraten, dus hij moet gauw meer goede piraten laten aanmonsteren op zijn schip. Doe jij mee? 

  Ninja Feest
 • Leger
  Geef acht op je eigen leger kinderfeestje! De grote commandant heeft gezien dat er een echte militair in jou schuilt. En dat is maar goed ook, want er zijn veel te weinig soldaten in Nederland! Dat is een supergroot probleem, wat soldaten zorgen ervoor dat het land veilig blijft. Daarom vraagt de commandant jou en je vrienden om bij hem de soldatenopleiding te volgen. Alleen met deze opleiding verdien jij dé pas om toegelaten te worden tot het leger.

  Leger Feest

Boek dat feestje!