Waar jij wilt 1, 1211AA in 't Gooi

Wil jouw jarige een kinderfeestje vieren met een kinderdisco en lijkt het je tof om daarvoor een échte Kinder-DJ uit te nodigen? Dan ben je bij Blijwin aan het juiste adres - die maakt er een super professionele disco voor kids van!

Meer weten?

Blijwin heeft verschillende discofeestjes - verschillend per leeftijd:

  • Blijwin Minidisco (4-7 jaar)
  • Blijwin Stickerdisco (7-13 jaar)
  • Klassenfeest groep acht / tienerdiso

Blijwin Minidisco (4-7 jaar)

De Blijwin Minidisco is perfect als jouw jarige Job of Jet graag wil swingen en spelletjes doen met alle vriend(innet)jes en klasgenootjes.

Wat gaan de kindjes doen?

Tijdens de Blijwin Minidisco wordt er dus gedanst - op populaire kindermuziek en Top 40 muziek - en ze spelen eenvoudige spelletjes. Het spreekt voor zich dat de inhoud aangepast wordt op de leeftijd van de kinderen.

Je kunt de disco aanvullen met glittertatttoos en ballonvouwen - daar zijn de meeste kinderen dol op!

Wie komt het feestje geven?

Deze minidisco wordt verzorgd door de ervaren animatrice Lotte. Eventueel kan er ook een special Kinder-DJ mee komen.

Blijwin Stickerdisco (7-13 jaar)

De iets oudere kinderen willen vooral lekker dansen, maar ook voor hen zijn er leuke spelletjes en entertainment bij de Blijwin Stickerdisco.

Wat gaan de kids doen?

Van De Blijwin Stickerdisco wordt namelijk iedereen blij! Een combinatie van disco, spelletjes en entertainment. Dat betekent dat ook kinderen die iets minder graag dansen, wel gezellig meedoen met de kinderdisco van Blijwin. Wie kan het beste swishen? Wie kan het hardste zingen en wie dansen er beter: de jongens of de meiden? Superleuk dus!

Je kunt de Stickerdisco verder Uitbreiden met bijvoorbeeld een rookmachine, bellenblaasmachine, laser of de photobooth.

Blijwin Klassenfeest groep 8 of toffe tienerdisco

Afscheid nemen van groep 8... dat is wel een dingetje en wil je natuurlijk spetterend doen. Hoe cool is het om dan een professionele DJ van Blijwin in te huren - die komt naar je toe met echte disco apparatuur zoals speakers, verlichting & natuurlijk een draaitafel.

Swingend afscheid van groep 8

De DJ laat alle groep 8’ers en al je vriendjes en vriendinnetjes leuke spelletjes en (dance) battles spelen zodat niemand stil staat. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijden, zodat de spelletjes niet kinderachtig, maar juist stoer zijn.

Tienerdisco met de allerlaatste trends

Hierbij wordt er rekening gehouden met de allerlaatste trends. Zo werd er vorig jaar volop meegedaan met de mannequin challenge . Dit jaar staan de kinderen volop mee te doen met de swish en Vogeljongen (Fortnite). Blijwin gaat mee met de tijd, waardoor een Blijwin feest nooit achterhaald is!

Feest om nooit te vergeten

Alle kinderen krijgen een leuk aandenken aan het allerleukste groep 8 eindfeest of tienerdisco feest. Zo blijft iedereen het afscheid van groep 8 nog lang herinneren en zal niemand je tienerdisco feest ooit nog vergeten.

Waar is het feestje?

Voor alle feestjes geldt dat jij zorgt voor de locatie - het kan bij jou thuis of ergens anders, dat maakt Blijwin niet uit. Natuurlijk neemt Blijwin alle benodigde professionele apparatuur mee.

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in ‘t Gooi aan!

GRATIS KidsTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan