Jarig en dol op zwemmen? Dan is een zwemfeestje de allerleukste manier om je verjaardag te vieren - en dat kan geweldig bij Optisport zwembad De Lieberg in Hilversum.

Feestarrangementen in zwembad De Lieberg

De zwemfeestjes kun je vieren op zondag tijdens het vrijzwemmen. Of je huurt het hele bad af voor het feestje, dat is ook bespreekbaar. 

Er zijn drie verschillende arrangementen te boeken:

  • zwemfeestje
  • snorkelfeestje
  • combifeestje

Zwemfeestje

Het zwemfeestje houdt in dat je lekker gaat vrijzwemmen met discomuziek. Er ligt allerlei speelmateriaal in het water, dus de kids hoeven zich niet te vervelen. Na afloop van het zwemmen krijgen ze ene lekker kindermenu.

Snorkelfeestje

Het snorkelfeestje is net als het zwemfeestje, maar dan krijgen de kids ook nog 30 minuten snorkelles. Superleuk om dat eens eens van een echte zwemdocent te leren natuurlijk! En na het zwemmen natuurlijk heerlijk smikkelen.

Combi feestje

Je kunt het zwemfeestje ook combineren met een feestje in de sporthal Dudok Arena - natuurlijk weer een kindermenu na afloop.

Heerlijk sportief kinderfeestje in Hilversum

Krijg je al zin in zo'n spetterend kinderfeestje in Optisport zwembad De Lieberg in Hilversum? Je kunt het reserveren via de website van De Lieberg!

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in ‘t Gooi aan!

GRATIS KidsTips!