Hoe heerlijk is het voor jarige kinderen om een échte pony op  kinderfeestje te krijgen? Een pony die ze mogen knuffelen, voeren, poetsen, versieren en natuurlijk een ritje maken.

Meer weten?

Pony in thema - bijv. als Unicorn

De pony's van DK Horse Riding kun je zelfs in thema laten komen - bijvoorbeeld als eenhoorn. Hoe cool voor een Unicorn partijtje? Dat is wel héél speciaal natuurlijk.

Daniëlle rijdt met haar trailer door heel Noord-Holland, dus ook naar Hilversum, Blaricum, Naarden, Bussum, Loosdrecht, Muiden, Weesp en Huizen.

Kinderfeestje met pony('s) - waar jij wilt

DK Horse Riding komt met één of meer pony's naar jouw feestje, afhankelijk van het aantal kinderen dat erbij zal zijn. De pony's zijn superlief en veel gewend, dus elk kind kan veilig een rondje rijden. Vinden ze het spannend? Daniëlle heeft heel veel ervaring met pony's en kids en kan ze geweldig geruststellen.

Leuk voor kids op jouw evenement in 't Gooi

Buiten kinderfeestjes doet de aanwezigheid van pony's het ook supergoed op een evenement waar kinderen aanwezig zijn. Ze hebben een magische aantrekkingskracht op de kids: ze willen allemaal graag een rondje rijden - en dat kan als je DK Horse Riding uitnodigt.

Kosten van een ponybezoek

De tarieven voor een bezoek van DK Horse Riding zijn op aanvraag maar vallen enorm mee. Ze zijn afhankelijk van wat je wilt qua activiteiten, aantal pony's, de locatie en voor hoeveel tijd je ze wilt hebben.

Meer info & boeken