Op vakantie in Nederland met je gezin? Wat dacht je van Noord-Holland? Onze mooie provincie biedt volop mogelijkheden voor leuke een fijne vakantie met de kinderen. Overnachten doe je in een bungalowpark, op een camping of in een kindvriendelijk hotel of familiegericht hostel! 

Op reis door Noord-Holland

We nemen je even mee door Noord-Holland, te beginnen in het Noorden op Texel en in de rest van de Noordkop, dan de regio Alkmaar en door naar Westfriesland. Ga je daarna naar beneden, dan kom je in Zaanstreek-Waterland, dan weer even richting de kust met de stranden en duinen van de regio Haarlem. En dan naar de grote stad: overnachten in Amsterdam is ook een belevenis!

Check Go-Kids voor uitjes tijdens jouw vakantie!

Waar je ook naartoe gaat in onze fijne provincie: op de Go-Kids regiosites vind je allerlei leuke uitstapjes voor jouw heerlijke vakantie met de kinderen (nu in omgekeerde volgorde):

Wij - de regiomanagers van Go-Kids in Noord-Holland - wensen jullie héél veel plezier!
Debby, Joyce, Anneke, Jasmijn & Charlotte

Overnachten in de Noordkop

Landal GreenParks Vakantiepark Sluftervallei - Texel

Op dit familievriendelijke Landal GreenParks vakantiepark ben je omringd door rust, ruimte en natuur. Perfect voor een vakantie met je gezin! Ga heerlijk wandelen of fietsen door de Texelse duinen, neem een heerlijke duik in zee of in het overdekte zwembad (met peuterbad) op het vakantiepark. Er is een gezellige brasserie voor een hapje en een drankje. Je kunt verblijven in een gezellige bungalow, comfortabele stacaravan of avontuurlijke safaritent.  

Sluftervallei

Landal GreenParks Beach Resort Ooghduyne - Julianadorp

Op Landal GreenParks Beach Resort Ooghduyne is veel te beleven! Ga lekker zwemmen in het binnenzwembad en spelen bij de leuke binnenspeelplek. Er zijn ook meerdere speeltuinen (waarvan 1 grenst aan een gezellig terras). Kids kunnen zich ook uitleven op de trampolines, midgetgolfen en je kunt met het hele gezin gaan bowlen. Tijd voor een uitstapje? Het strand en duinen liggen op een steenworp afstand. In Julianadorp en Den Helder is ook veel te beleven!

Ooghduyne

Camping De Nollen - Callantsoog

Camping de Nollen in Callantsoog ligt vlakbij het strand van de Noordzee. Het is een fijne familiecamping waar je zowel kampeerplekken kunt reserveren als een accommodatie kunt huren, zoals ingerichte De Waard tenten, kampeerbungalows en stacaravans. Er zijn veel leuke speeltuintjes en een heel groot permanent springkussen. Ook is er in het seizoen een actief animatieteam om de kids volop te vermaken. 

Camping De Nollen

Capfun Camping De Bongerd - Tuitjenhorn

Op zoek naar een kindvriendelijke familiecamping nabij de Noord-Hollandse kust met veel faciliteiten? In Tuitjenhorn ligt het meest complete campingpark aan de kust: Capfun Campingpark De Bongerd! Het park heeft o.a. een groot in- en outdoor zwemparadijs, een complete indoorspeelhal én 2 restaurants waar je heerlijk kunt eten. Je kunt hier je eigen kampeermiddel meenemen of je huurt een studio of lodge. Je maakt je vakantie compleet met het strand & het bos in de directe omgeving! 

Capfun De Bongerd

Meer Overnachten in de Noordkop

Op vakantie in de regio Alkmaar

Roompot Kustpark Egmond aan Zee - Egmond aan Zee 

Op loopafstand van het strand, het bruisende dorpshart van Egmond aan Zee ligt Roompot Kustpark Egmond aan Zee. Het park heeft een buitenzwembad, leuke speeltuinen, een gezellige Kids Club met Koos Konijn, trampolines, lasergame en nog veel meer! Al deze faciliteiten én de uitnodigende omgeving maken dit Kustpark perfect voor een heerlijke vakantie met kinderen. 

Kustpark Egmond aan Zee

Kennemer Duincamping Geversduin - Castricum

Kamperen midden in het bos? Dan ben je helemaal op je plek bij Kennemer Duincamping Geversduin in Castricum!  De camping heeft een enorme speeltuin die leuk is voor zowel de allerkleinsten als de wat oudere kids. Deze grenst heel ideaal aan het terras, dus zelf geniet je lekker van een kop koffie en wat lekkers. Het animatieteam heeft in het seizoen een leuk en afwisselend programma. De camping heeft bijzondere glampingaccommodaties zoals een hobbitwoning, boomhut, strandhuisje of groentehuisje. 

Geversduin

Camping Bakkum - Bakkum

Op Camping Bakkum kun je met je eigen tent of caravan kamperen, of je huurt een gezellig strandhuisje in de duinen. Het is een heerlijke camping met een fijn strandsfeertje & leuke activiteiten voor kids. De camping heeft haar eigen openluchttheater 'De Pan' waar van alles op cultuurgebied gebeurt. Ook zijn er verschillende sportvelden en een kinderboerderij. Met het strand heerlijk dichtbij een ideale gezinsvakantie!

Camping Bakkum

Vakantiepark Europarcs Resort De Rijp - West-Grafdijk

Op het heerlijke EuroParcs Resort De Rijp is van alles te doen voor jong en oud! Er is een binnen- en buitenzwembad, een eigen strandje, dieren bij de kinderboerderij en vele leuke speeltuinen verspreid door het park. Bij Restaurant Eeterij De Rijp is er boven een indoor speeltuin waar de kids lekker kunnen klimmen, glijden en knutselen! Met het mooie Alkmaar nabij en de pittoreske omgeving van de Rijp is je vakantie compleet!

Europarcs Resort De Rijp

Meer Overnachten in de regio Alkmaar

Met je kinderen genieten in Westfriesland

Camping De Gouwe Stek - Bovenkarspel

Wil je verblijven op een heerlijk gezellige kleine camping in Westfriesland? Dan is De Gouwe Stek perfect: je kunt er terecht met je eigen tent, caravan of vouwwagen - maar ze hebben ook supertoffe pipowagens in de verhuur. En een safaritent. Voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd en bij de camping hoort ook een geweldig Blotevoetenpad. Tegenover de camping ligt het heerlijke Streekbos, waar van alles te beleven is.

EuroParcs Resort Markermeer - Bovenkarspel

Dit park van EuroParcs ligt direct aan het Markermeer, wat een verblijf vol waterplezier betekent. Niet alle huisjes liggen direct aan het water - daar kun je voor kiezen. Natuurlijk zijn er op het resort allerlei leuke speeltoestellen te vinden voor de kinderen. Daar kunnen ze zich uren vermaken zodat het hele gezin een ontspannen vakantie zal beleven. In Enkhuizen vind je trouwens nóg een  vakantiepark van EuroParcs : Enkhuizer Strand!

EuroParcs IJsselmeer - Medemblik

In Medemblik, vlakbij het IJsselmeer, vind je EuroParcs IJsselmeer (voorheen Bungalowpark Zuiderzee). Daar hebben ze heerlijk luxe bungalows plus van alles waardoor je er een geweldige tijd beleeft met de kinderen: speeltuinen, een zandstrand, fietsen, skelters, bootjes en kano's, en .... een verwarmd binnenzwembad met glijbaan!

Park Westerkogge - Berkhout

Dit bungalowpark ligt lekker aan het water van het IJsselmeer. Ze hebben op Park Westerkogge een fijn sportveld, een speeltuin en een trampoline - dus de kids zullen zich goed vermaken. Er is een verwarmd buiten zwembad met een apart kinderbad, dus ook fijn zwemmen bij lekker weer! 

Meer Overnachten in Westfriesland

Maak kennis met Zaanstreek-Waterland!

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam - Uitdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam is een gloednieuw bungalowpark aan het Markermeer in Uitdam (bij Marken) met prachtige faciliteiten. Prachtige woningen, een fijn restaurant, winkeltje en snackbar. Een zwembad en speeltuintjes, een strandje en verhuur van fietsen, waterfietsen en kano's bijvoorbeeld. En... een eigen indoor speelparadijs!

Roompot Marinapark Volendam - Volendam

Het Marinapark Volendam ligt pal aan de oever van het IJsselmeer. Vanaf het water zien al die typisch Volendamse huizen er samen uit als een klein dorpje. Je zit er meteen aan de jachthaven, vlakbij het centrum van Volendam en aan een lekker strand. Voor de kinderen is er een eigen KidsClub, een zwembad en natuurlijk een fijne speeltuin. 

Camping en jachthaven Uitdam - Uitdam

Wil je wél gebruik maken van de fijne faciliteiten van een luxe bungalowpark maar liever verblijven op een camping of in je boot? Dat kan, want naast EuroParcs Resort Poort van Amsterdam ligt Camping & Jachthaven Uitdam. Hier kun je heerlijk kamperen en uitstapjes maken naar Amsterdam, Marken, Monnickendam en Volendam - maar ook gebruik maken van de fijne faciliteiten van het resort.

Vakantiepark Landal Volendam - Volendam

In Volendam - direct aan het Markermeer - vind je een knus, kleinschalig Landal Park. Het ligt naast recreatiecentrum Het Slobbeland en vlakbij de haven en De Dijk van Volendam. Wist je dat je bij Rent & Event in Volendam een leuke kinderspeurtocht en fietshuur met 10% korting krijgt met de kortingscode van Go-Kids?

Landal Volendam vakantiepark

 

Meer Overnachten in Zaanstreek-Waterland

Overnachten in de de regio Haarlem

Stayokay Slot Assumburg - Heemskerk

Wat denk je van overnachten met je gezin in een echt kasteel? Dat kan als je naar Stayokay Heemskerk gaat - dat is gevestigd in Slot Assumburg: een 13e-eeuws kasteel met orangerie. Je krijgt er het gevoel dat je in een sprookje bent beland, je verblijft tenslotte in een kasteel! Een grootse entree, prachtige zalen en een slotgracht... hoe betoverend wil je het hebben?

Fletcher Hotel-Restaurant - Spaarnwoude  en Wijk aan Zee

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is uniek gelegen midden in Recreatiegebied Spaarnwoude. De omgeving leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of fietstocht door het Hollandse veenweidegebied. Voor stad en cultuur brengt u een bezoek aan één van de bruisende steden Amsterdam of Haarlem. Geniet met het hele gezin van een hotelovernachting Fletcher Hotels Zeeduin in Wijk aan Zee en geniet van het strand, de zee en de kust.

Camping de Lakens - Bloemendaal

De avond valt. Vanuit uw hangmat zie je de zon in de Noordzee zakken. Het geruis van de golven nemen jouw gedachten mee. Morgen naar de Finse sauna? Lekker uit eten in restaurant GESTRAND? Of even kijken bij het surfcamp van de kinderen? Voor het komende seizoen is er weer heel veel recreatie op de camping! 

Van der Valk Hotel - Haarlem

Hotel Haarlem, dat op 20 minuten loopafstand van het centrum ligt, heeft 315 ruime kamers en suites in bruisend Haarlem. Luxe is de standaard. De luxueuze en ruime hotelkamers & suites zijn voorzien van alle gemakken. Ze bieden verschillende kamers en suites aan, zoals familiekamers en 3 persoonskamers. Er is zelfs een family appartement voor 6 personen.

Meer Overnachten in de regio Haarlem

Amsterdam verkennen met je gezin in de vakantie

Eén van de Hostels van Stayokay - Amsterdam

Stayokay bestaat al heel lang - vroeger kenden we de jeugdherbergorganisatie onder de naam NJHC. In Amsterdam heeft Stayokay maar liefst 3 hostels waarvan er twee goed geschikt zijn om met kleine kinderen naartoe te gaan: Stayokay Amsterdam Vondelpark & Stayokay Amsterdam Oost. Je overnacht er met je gezin in een privékamer met eigen sanitair, dus prima - en lekker voordelig overnachten in Amsterdam!

Citycamping Amsterdamse Bos - Amstelveen

Citycamping Het Amsterdamse Bos is niet zomaar een camping. Je kunt er niet alleen kamperen met een tent, je hebt er ook chalets die voorzien zijn van badkamer, keuken, televisie en centrale verwarming. En dat in een prachtig groen vakantiepark om de hoek van Amsterdam - perfect voor het verkennen van onze hoofdstad!

 

Meer Overnachten in de regio Amsterdam

Footer_GoKids_Charlotte_Wendy

Heb jij nog een leuke tip die hier niet bij staat? Geef dit dan door via noord-holland@go-kids.nl en dan gaan we kijken of we deze erbij kunnen zetten en zo ook andere ouders hiermee inspireren!