Camping de Gouwe Stek is een gezellige kleine camping in Noord-Holland vlakbij Enkhuizen. In het hoogseizoen komen er veel families kamperen waardoor de camping dan een gezellige familiecamping is, in het voor- en naseizoen is de camping meer een rustige 50+ camping.

Pipowagens, safaritent en groepsverblijf

Natuurlijk kun je bij De Gouwe Stek lekker gaan kamperen met je eigen tent, caravan of vouwwagen. Wil je makkelijker? Ze hebben er ook toffe pipowagens te huur en een safaritent. Ben je met een grote groep mensen: er is ook een groepsverblijf voor 30 personen!

Kinderen op Camping de Gouwe Stek

Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. Ook wordt er in de vakanties en in het hoogseizoen regelmatig wat georganiseerd (denk aan varen, pannenkoeken eten, bingo). Loop ook zeker het blote voetenpad Gouwe Voeten!

Ideale ligging vlakbij Enkhuizen

Tegenover de camping ligt het Streekbos, waar je met de kinderen leuke dingen kunt doen. Wat? Bijvoorbeeld klimmen in het Klimbos, midgetgolfen en zwemmen in het meertje met zandstrand. Ook ligt camping De Gouwe Stek vlakbij het Enkhuizen met Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Westfriesland aan!

GRATIS KidsTips!