Haven 45, 1131 EP Volendam

Zoek je een leuke activiteit om met je gezin te gaan doen? Wat dacht je van een heerlijke kinder speurtocht door Volendam? Je start bij Rent & Event en gaat dan op zoek naar de schat in dit oer-Hollandse dorp.

Met deze kortingscode krijg je 10% korting: Go-Kidskorting2022

Boek met 10% korting!

Speurtocht met de kinderen door Volendam

Jullie gaan op ontdekkingstocht en maken op een superleuke, interactieve manier kennis met allerlei interessante plekken in Volendam. Het is een Verhaalavontuur, bedoeld voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 14.

Kinder speurtocht door Volendam

Tips, weetjes & opdrachten

Tijdens de speurtocht krijg je handige tips, hoor je leerzame weetjes en krijg je ook lastige opdrachten die jullie allemaal goed moeten vervullen. 

Schatkaart met QR-codes

Jullie beginnen bij Rent & Event aan de Haven in Volendam. Daar krijg je een leuke speurkaart - en gáán! 

Kinder speurtocht door Volendam

Op de schatkaart vind je allerlei QR-codes die je kunt scannen met je mobiele telefoon of tablet. Start je missie en volg de stippellijn op de landkaart. Bij de meest bijzondere plekken in Volendam scan je een opdracht en doe je mee aan een spannende missie. Natuurlijk krijg je ook veel interessante informatie over de plek waar je bent.

Spannende missie met fantastische prijs

Heb je de missie uitgevoerd? Dan kun je de antwoorden op je schatkaart invullen. Maar let onderweg goed op, want er zit iemand achter jullie aan die probeert jullie ontdekkingsreis te dwarsbomen!

Kinder speurtocht door Volendam

Hebben jullie alle opdrachten voltooid? Op de laatste locatie krijgen jullie een fantastische prijs in ruil voor de ingeleverde eindcode.

Speurtocht voor je gezin met Go-Kids korting

De speurtocht door Volendam duurt ongeveer een uur. Je betaalt één bedrag voor het hele gezin (max 6 personen, bij meer is het slim om een tweede missiekaart te nemen): voor €19,50 heb je samen heel veel plezier. En boek je met de Go-Kids kortingscode... dan krijg je ook nog 10% korting!

Kortingscode:

Go-Kidskorting2022

Wil je meer? Dan kun je verder speuren op Marken!

Uit te breiden met familiespeurtocht op Marken

Vanuit Volendam kun je met de Marken Express een boottocht maken naar het schiereiland Marken. Ook daar is een toffe familiespeurtocht uitgezet, waarmee jullie nog wel een uur zoet zullen zijn.

Boek die speurtocht!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor