Op het heerlijke EuroParcs Resort De Rijp is van alles te doen voor jong en oud. Je kunt er logeren in prachtige bungalows. Je hebt er zoveel faciliteiten dat je er een geweldige tijd kunt doorbrengen met je gezin! Dieren, zwemmen, spelen, eten...

Dieren, zwemmen en spelen voor de kids

Voor de kids zijn er dieren op de kinderboerderij en in de dierenweide, er is een binnenzwembad en een buitenzwembad, zelfs een eigen strand! Natuurlijk staan er op allerlei plekken fijne speeltoestellen waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Bij Restaurant Eeterij De Rijp is er boven een indoor speeltuin waar de kids lekker kunnen klimmen, glijden en knutselen!

Vermaak met die leuke Beau & Bloem

In de schoolvakanties is er een uitgebreid animatieprogramma voor de kinderen met Beau & Bloem. Ook hiervoor geldt dat kinderen uit de regio van harte welkom zijn om hieraan te komen meedoen. Superleuk toch? Ook buiten de vakanties komen mascottes Beau & Bloem regelmatig in het weekend langs als er zo'n leuk themaweekend is. 

Relaxen voor papa en mama bij EuroParcs Resort De Rijp

Terwijl de kinderen zich prima vermaken is het bij EuroParcs Resort De Rijp voor de grote mensen ook heel fijn. Lekker ontspannen in het Wellness Center, misschien even golfen? Of lekker achterover leunen in het restaurant met iets lekkers te eten en drinken!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Alkmaar!