Goedkope uitjes in Noord-Brabant

In Brabant zijn er ontzettend veel leuke gezinsuitjes te vinden. Voor elke leeftijd, binnen-buiten, actief-ontspannen, in de natuur of midden in de stad......... er is voor ieder wat wils. Ook kun je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Zelfs voor een goedkoop uitje* kun je terecht in deze mooie provincie.  Zeker in deze tijden is dat mooi meegenomen. De regiomanagers van Go-Kids in Brabant hebben allerlei leuke goedkope uitstapjes in de provincie voor je op een rij gezet!

De mooiste Pluktuinen

Houden jullie ook zo van mooie bloemen en zelf geplukte appels? Wij hebben de mooiste pluktuinen in Brabant voor jullie op een rijtje gezet. In deze bloemenpluktuinen kan je nu al heerlijk rondlopen tussen de bloemen en als je wilt samen een mooi boeket samen stellen. De meeste fruitpluktuinen zullen eind van de zomer weer geopend worden om te komen plukken. Houd de Go-Kids Agenda in de gaten voor de actuele data!

Pluktuinen in West-Brabant

Pluktuinen regio Eindhoven/Den Bosch

 

 

 

 

 

 

 

 

Genieten op je blote voeten 

Wat is er nu fijner dan met je blote voeten door de modder lopen? Kinderen vinden dit vaak fantastisch om te doen. Lekker in de plassen springen, door de modder banjeren en over de kiezels stappen. En daarom hebben wij een aantal van de gaafste blotevoetenpaden in Brabant voor jullie verzameld. 

Blotevoetenpaden in Brabant

De leukste speeltuinen

Klimmen en klauteren is een goede bezigheid voor kinderen. Het stimuleert hun ontwikkeling en het is ook nog eens een actieve bezigheid die goed past bij een goedkoop uitje. De meeste speeltuinen hebben namelijk een lage entreeprijs of zijn zelfs helemaal gratis. Naar welke speeltuin gaan jullie het liefst?

goedkoop uitje kinderen, gezinsuitje, low budget, eropuit, uitje

Activiteiten en Evenementen

Regelmatig wordt er in een stad of dorp iets voor kinderen georganiseerd, zeker in vakantieperiodes! Door op Facebook en of Instagram lokale groepen te volgen en het gratis huis-aan-huis blad te lezen ben je goed op de hoogte wat er allemaal bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Ook bij de lokale supermarkt op het prikbord kan je leuke dingen vinden, net als kinderen die vanuit school nog wel eens flyers meekrijgen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste vakantieactiviteiten in jouw regio? Schrijf je dan in voor de Go-Kids nieuwsbrief en ontvang automatisch voor aanvang van elke schoolvakantie de leukste tips per mail. 

Ontvang de Go-Kids Tips!

Ook een aanrader is om regelmatig de Go-Kids agenda op de website te checken. Hier worden regelmatig leuke activiteiten, evenementen en festivals gedeeld! 

* Goedkoop is natuurlijk een relatief begrip! We kunnen niet in iemands portemonnee kijken en wat voor de één goedkoop is, is voor de ander nog onbetaalbaar. Hier zijn wij ons zeker van bewust, maar we hopen jullie toch op deze manier van een aantal leuke tips te kunnen voorzien. 

Log In