Speelboerderij De Tienmorgen  

Broekkant 11, 5437 ND Beers

  Dagje weg in het Brabantse Land van Cuijk? Ga naar speelboerderij De Tienmorgen in Beers! Op de boerderij zijn dieren en er is van alles te beleven! De speelboerderij is het hele jaar open. 

  Speeltuin 

  Kinderen kunnen bij De Tienmorgen heerlijk spelen, bijvoorbeeld in de speeltuin. Hier vind je o.a. een zandbak met waterpomp, klimrekken, een wip en een nest-schommel. In de zomer is er ook een zwembad op De Tienmorgen waar je als daggast/bezoeker ook gebruik van mag maken. 

  Wil je alleen komen spelen? Dat kan! Het bezoekerstarief bedraagt dan € 2,- p.p, maar als je een drankje nuttigt op het terras is de entree vrij.

  Kinderboerderij

  Ook bij de kinderboerderij en de hooischuur mogen de kinderen spelen, bijvoorbeeld met de fietsjes of skelters die op de boerderij staan. Er zijn ook dieren bij De Tienmorgen, sommige dieren vinden het leuk om door kinderen geknuffeld te worden. 

  Pauzeplaats

  De Tienmorgen is ook een ideale pauzeplaats tijdens een wandeling of fietstocht door het Land van Cuijk. Drink een kopje koffie, glaasje fris of neem een lekker ijsje op het boerenterras. 

  >> Lees meer over het boerenterras van De Tienmorgen << 

  Familiedagen en andere groepsuitstapjes

  De Tienmorgen beschikt over een grote groepsaccommodatie die te huur voor overnachtingen - bijvoorbeeld voor een school-, jeugd- of scoutingkamp - maar ook voor dagrecreatie zoals een familiedag of een feest. De accommodatie is geschikt voor ongeveer 40 slaapgasten of 125 daggasten.

  De Tienmorgen verzorgt tevens 'loeigezellige' groepsactiviteiten, zoals boerengolf, voetgolf, koeknuffelen, rondje platte kar, speurtocht, kruiwagenrace of een rondleiding door het bedrijf. Meer informatie vind je op de website van De Tienmorgen.

  Bij De Tienmorgen mag je ook zelf meegebrachte spullen gebruiken, zoals luchtkussens. Je kunt deze een andere leuke (opblaas)attributen ook huren bij Rongen Actief.

  TIP 1: Maak een wandeltocht of een tocht met de platte kar naar Kasteel Tongelaar waar je op woensdag en zondag ook van een terras kunt genieten.

  Over Camping De Tienmorgen

  De Tienmorgen is een camping in het Brabantse Beers - bij Cuijk - met een beleef- en speelboerderij. Er is van alles te doen voor gezinnen met kinderen die het leuk vinden om op het platteland te verblijven. Kamperen bij De Tienmorgen kan met jullie eigen tent, vouwwagen of caravan. Er zijn ook chalets en een stacaravan te huur.

  Meer weten over overnachten bij De Tienmorgen? Ga dan naar de pagina: Camping De Tienmorgen

  Je kunt bij de Tienmorgen ook je kinderfeestje vieren! Lees er alles over op de pagina: Boerenkinderfeestje bij De Tienmorgen

  Adres

  • Adres: Broekkant 11
  • Stad:  Beers
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  5437 ND