Dagje weg in het Brabantse Land van Cuijk? Ga naar speelboerderij De Tienmorgen in Beers! Op de boerderij zijn dieren en er is van alles te beleven! De speelboerderij is het hele jaar open. 

Speeltuin 

Kinderen kunnen bij De Tienmorgen heerlijk spelen, bijvoorbeeld in de speeltuin. Hier vind je o.a. een zandbak met waterpomp, klimrekken, een wip en een nest-schommel. In de zomer is er ook een zwembad op De Tienmorgen waar je als daggast/bezoeker ook gebruik van mag maken. 

Kinderboerderij

Ook bij de kinderboerderij en de hooischuur mogen de kinderen spelen, bijvoorbeeld met de fietsjes of skelters die op de boerderij staan. Er zijn ook dieren bij De Tienmorgen.

Pauzeplaats

De Tienmorgen is ook een ideale pauzeplaats tijdens een wandeling of fietstocht door het Land van Cuijk. Drink een kopje koffie, glaasje fris of neem een lekker ijsje op het boerenterras

Overnachten bij De Tienmorgen

De Tienmorgen beschikt over een grote groepsaccommodatie die te huur voor overnachtingen, maar ook voor dagrecreatie zoals een familiedag of een feest. De accommodatie is geschikt voor ongeveer 40 slaapgasten of 125 daggasten. Je kunt natuurlijk ook kamperen op Camping De Tienmorgen! Meer weten over overnachten bij De Tienmorgen? Klik dan hier.