Weer naar school!
Leuke tips voor het nieuwe schooljaar

De zomervakantie zit er weer op en de scholen zijn weer begonnen! Dat is wel weer even wennen na al die weken uitslapen en leuke dingen doen. Maar ook in het nieuwe schooljaar is er weer van alles te doen. In deze blog vind je leuke tips. 

 

 

Ritmiek Dans en Muziek

Ritmiek Dans en Muziek heeft een groot aanbod voor kinderen en ze hebben verschillende locaties in de regio! Je kan hier een muziekinstrument leren spelen maar ook voor danslessen ben je hier aan het juiste adres. Wil je samen met je peuter muziek maken dan is muziek op schoot een aanrader. Voor kinderen die van zingen houden is het kinderkoor erg leuk en bij Algemene Muzikale Vorming leren kinderen noten lezen en maken ze kennis met verschillende muziekinstrumenten. Check snel het complete aanbod op de website en meld je aan voor een proefles. 10 en 11 september hebben ze open dag van de muziekafdeling. 
Dat lijkt me leuk!
 
Laat je peuter of kleuter spelenderwijs kennismaken met een bal bij Voetjebal in Arnhem. In een muzikale les samen met eén van de ouders ligt de nadruk op spel en plezier. Op een speelse manier leren de kinderen naast spelen met de bal ook onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

Bij Monkey Moves kunnen kinderen vanaf 1,5 jaar komen sporten. Tijdens de lessen komen kinderen in aanraking met heel veel sporten. Het programma is gericht op de basisvaardigheden van gymnastiek, spel en de 11 populairste sporten. Een goede basis dus voor de sportieve ontwikkeling van je kind!

 

Telekids Musicalschool

Houdt je kind van zingen, dansen en acteren en wil zij of hij dit wel vaker doen? Dan is de Telekids Musicalschool echt iets voor hem of haar!  Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. Alle kinderen maken, hoe jong of oud, waarvandaan en met welke talenten dan ook, deel uit van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring. In september zijn er weer proeflessen, dus geef je kind snel op.
Meer informatie over de proeflessen
 

De vakantie is nog maar net voorbij maar stiekem ben je misschien al wel aan het kijken voor een vakantie in de herfst. In deze blog vind je leuke ideeën! En wil je naar de Efteling? Dan kan je via Go-Kids een leuke korting krijgen bij het GuestHouse Hotel! 

Is jouw kind toe aan zwemles? Op verschillende locaties in de regio kan je bij Optisport zwemlessen volgen. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen en verzamelen de kinderen edelstenen en zegels. 

 

Cultura in Ede

Bij Cultura in Ede is het nieuwe seizoen gestart. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen hier al theaterlessen volgen maar ook danslessen zijn hier voor alle leeftijden te vinden. Wil je liever muziek maken? Dat kan ook! Neem snel een kijkje en kies wat leuks uit!
Daar wil ik meer over weten!
 
Nu de scholen weer zijn begonnen moeten ook de broodtrommels weer worden gevuld. Hoe vul jij de broodtrommels van de kinderen? Mag het wel wat leuker? Onze gastblogger Maureen maakt er echt een feest van! Doe inspiratie op via onze blog.

 

 
Heeft je kind een B-diploma en wil hij/zij eindelijk alles in het water doen wat zonder diploma niet mocht? Bij Aqua'Fun gaan ze snorkelen, apenkooien, estafette racen en survivallen! Aqua'Fun is een leuke, gevarieerde en uitdagende les voor kinderen t/m 12 jaar. 
Met dit lekkere nazomerweer is het heerlijk om nog even op het terras te zitten. Even genieten van de zon terwijl de kinderen lekker spelen. In deze blog vind je heel veel leuke terrassen met speeltuin! Leuk om te combineren met een speelbos of natuurspeeltuin
 

De natuur in

Nog even en de bomen gaan weer mooi verkleuren en is er weer van alles te vinden in het bos. De ideale tijd voor een lekkere wandeling in de natuur!  Wij hebben veel leuke tips voor je verzameld. 
Lekker naar buiten!
 
Op de website staan nog veel meer leuke clubs! Zo kan je leren zeilen, zwemmen als een zeemeermin, creatieve workshops volgen of met je peuter het bos in. Check snel het complete aanbod en kies wat leuks uit! 
Nog op zoek naar een rugzak? Of een nieuwe boodtrommel? Kijk eens bij Micky Blue in Oosterbeek! Je vindt hier de leukste kinderkleding, cadeaus en accessoires. Woon je niet in de buurt? Ook in de webshop is al dit leuks te vinden! 
 

Ben je op zoek naar een leuk creatief cadeautje voor je zoon of dochter? Of ben je zoek naar knutselmateriaal voor een kinderfeestje? In de webshop van de Frutseltante is van alles te vinden voor creatieve kinderen! 

Bij een nieuw schooljaar horen natuurlijk ook weer kinderfeestjes! Wij hebben heel veel leuke kinderfeestjes op de website staan. Zo kan je lekker de natuur in, zijn er veel creatieve kinderfeestjes en kunnen kinderen een sportief feestje vieren. 
 
Ken je Kidsweek al? Naast belangrijk wereldnieuws staat de krant ook vol met moppen en dieren-, sport en raar-maar-waar-nieuws. Probeer nu 10 weken voor maar € 10,-. En lees hier de blog met 7 tips van Kidsweek  om te oefenen met begrijpend lezen.
 

Gratis Schoolbox

Voor het eerst naar de basisschool gaan is best spannend voor jonge kinderen! Speciaal voor deze kinderen is er de Schoolbox. In de Schoolbox zitten zitten allerlei leuke cadeautjes voor de kinderen om mee te spelen en om de eerste schooldag iets minder spannend te maken. De Schoolbox kan je helemaal gratis aanvragen